VDSL2 Destekleyen Modem Önerisi

SoğukAdam

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba,
İnternet sağlayıcımı değiştireceğim ve bunun için ADSL yerine VDSL2 destekleyen modeme ihtiyacım var. Bu çağda ADSL kullanıp 16mbit alıp ki hiç 16mbit görememenin üstüne üstlük adil kullanım kotası denilen işlerle uğraşmaktan bıktım. Daha yüksek hızlara ihtiyacım var. Bunun için ay başında internet sağlayıcımı değiştiriyorum. Benden istenilen kısımda VDSL2 modemi bulunuyor. Bu özellikte "iyi" bir modem arıyorum. Bütçe konusunda ne kadar tutumlu olabilirsem o kadar iyi. Aslında istediğim tam olarak "fiyat/performans". Önerilerinizi bekliyorum, şimdiden teşekkürler.

Aklımda olan model: Asus DSL-AC51 349TL

LordOfTheZalim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
VDSL2+ modemler çok pahalı 500 tl den başlıyor diye biliyorum ama VDSL modem istersen aşağıda paylaşıcağım modele bakabilirsin ben kullanmadım ama çok araştırmıştım olumlu yorumlar vardı hep 300 TL gibi bir fiyata temin edebilirsin ?

Asus DSL-N16 300Mbps EWAN

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
ASUS DSL-N16 300MBPS VDSL2 'i arkadaşım yeni aldı 6 aydır sorunsuz kullanıyor ASUS arayüzü ve yazılım desteği çok başarılı tercih edebilirsin. TP-LINK TD-W9970 300MBPS VDSL2 bu ürünüde yakımda bir arkadaşım 1 senedir kullanıyor buda gayet başarılı bir üründür ( İki ürününde 300-350 TL arası fiyatlandırması mevcut piyasada ). Eğer 400 TL 'ye çıkarsan Zyxel VMG3312-B10A v2 300Mbps bu ürünü almanı tavsiye ederim Fiber destekli ve çok başarılı bir ürün hız ve stabilite konusunda baya başarılı pişman etmez ve uzun ömürlü bir cihaz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri