Venom IV Kullanıcı Deneyimleriniz?

hakkiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Merhaba monitörüm kargoda olduğu için daha canavarı açamadım. Forumda kasma donma olduğu söyleniyor. Bunlar sizde var mı? Ayrıca Valorant oynayan arkadaşlar en düşük ayarlarda kaç FPS alıyor söyleyebilir mi?
Donma kasma olayı çoğunlukta bulunuyorsa driver, windows kaynaklı değilse hangi yolu izlemeliyiz?

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Merhaba monitörüm kargoda olduğu için daha canavarı açamadım. Forumda kasma donma olduğu söyleniyor. Bunlar sizde var mı? Ayrıca Valorant oynayan arkadaşlar en düşük ayarlarda kaç FPS alıyor söyleyebilir mi?
Donma kasma olayı çoğunlukta bulunuyorsa driver, windows kaynaklı değilse hangi yolu izlemeliyiz?
Valorantta En düşük ayarlarda 200 300 FPS Veriyor çok değişiyor tam bişey söyleyemiyorum. kasma donma sorununu inşallah bir şekilde çözümünü bulurum.

KS

hakkiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
Valorantta En düşük ayarlarda 200 300 FPS Veriyor çok değişiyor tam bişey söyleyemiyorum. kasma donma sorununu inşallah bir şekilde çözümünü bulmaya çalışırım
Daha yüksek alması gerekmiyor mu? Diğer oyunlarda yüksek ayarlarda baya iyi performans veriyordu. Tabi oyun işlemci odaklı :oops:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri