Venom IV Sistem Geldi Ne Yapmam Gerekli?

Erdal30.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Şöyle o pinler fazla gelir. Bazı ekran kartları 16, bazıları 24 pin ihtiyacı duyduğu için, PSU üreticileri bu şekilde fazla koyuyorlar. Siz buradan sadece 8 pini alıp aşağıdaki bölüme takmanız yeterlidir.

Ekli dosyayı görüntüle 519
BİDE KUTULARIN İÇİNDE BU ŞEKİLDE İKİ KABLO ÇIKTI. BUNLARLA HERHANGİ BİR İŞİMİZ OLACAK MI?

WhatsApp Image 2022-04-30 at 18.48.55.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

hakkiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17

Erdal30.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Selam. Ekran kartı tam olarak oturdu mu? Oradaki vidaları takabildin mi? Kasanın işince bir kablolar olacak toplam 8 giriş var her tarafta 4 giriş var onu ekran kartının üstüne takacaksın.
TAKTIM EKRAN KARTINI. BİR TANE VİDAYI TAKTIM . BİRAZDAN MONİTOR BAĞLAYACAĞIM BAKALIM NE OLACAK

KS

hakkiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
şimdi monitorü bağladım. götüntü resimdeki gibi. peki bundan sonra ne yapmalıyum. yüklemem indirmem gereken neler var. driverler falan yüklemem gerekiyor mu. yoksa zaten yüklü müEkli dosyayı görüntüle 542
Ekran kartı driver yüklü mü bakın. Test ediyorlarsa aslında bunları kurmaları gerek. Ayrıca windows deneme sürümü sanırım onun için ucuza 5-50 TL gibi fiyata lisans satıyorlar. Onu alıp etkinleştirmeniz gerek. Genel olarak aygıt yöneticisini açıp orada ünlem yada hata işareti bulunan sürücüleri internetten indirip kurun. Bu driver için programlar var onları yüklemeyin sağlıklı olmuyor.

Erdal30.

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Ekran kartı driver yüklü mü bakın. Test ediyorlarsa aslında bunları kurmaları gerek. Ayrıca windows deneme sürümü sanırım onun için ucuza 5-50 TL gibi fiyata lisans satıyorlar. Onu alıp etkinleştirmeniz gerek. Genel olarak aygıt yöneticisini açıp orada ünlem yada hata işareti bulunan sürücüleri internetten indirip kurun. Bu driver için programlar var onları yüklemeyin sağlıklı olmuyor.
aygıt yöneticisinde hiçbirinde ünlem işareti yok. sanırım her şey yüklü. bakalım artık hayırlısı ne olacak. oyun yükleyip deneyeceğim ilerleyen günlerde. inşallah bir sorun olmaz

KS

hakkiucar

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
17
aygıt yöneticisinde hiçbirinde ünlem işareti yok. sanırım her şey yüklü. bakalım artık hayırlısı ne olacak. oyun yükleyip deneyeceğim ilerleyen günlerde. inşallah bir sorun olmaz
Hayırlı olsun hocam. Bende daha monitör almadım. Deneme fırsatım olmadı. İnşallah sorun yoktur.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Benim de monitör sıkıntı yapmaya başladı.
Monitörler tercih sırasına göre mi?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri