Vento vg14fe detay verir misiniz ?

CasperX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Yeni bı sistem aldım stoktan dolayı bu kasaya geçmek zorunda kaldım tek fanli olması bı fusundurdu açıkçası ama siparişimi iptal etmek istemedim kasa hakkında bi bilgi verirmisiniz soğutma vs. Vg14fe

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
arkadaş gaminggenden hazır sistem olarak satın almış hocam , psu fsp diye biliyorum ben yada kasa ile birliktedir büyük ihtimal
Bazen ayrı olarak FSP 550w psu koyuyorlar ondan sordum zaten kasayla dediğim PSU aynı.

Screenshot_1.png

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Yeni bı sistem aldım stoktan dolayı bu kasaya geçmek zorunda kaldım tek fanli olması bı fusundurdu açıkçası ama siparişimi iptal etmek istemedim kasa hakkında bi bilgi verirmisiniz soğutma vs. Vg14fe
Bence bunu sorun etmeyin ileride bütçeniz sizi zorlamazsa kasayı değiştirirsiniz. Güle güle kullanın.

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
O bütçedeki ürünler genel olarak çok ısınan sistemler değiller. Duruma göre ileride ekleme yaparsınız.

KS

CasperX

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Bence bunu sorun etmeyin ileride bütçeniz sizi zorlamazsa kasayı değiştirirsiniz. Güle güle kullanın.
Konuyla alakası yok ancak monitör almayı düşünüyorum açıkçası sizdeji monitörü çok beğeniyorum ama fiyatı biraz tuzlu sizce biraz daha para ekleyip almalı mıyım fiyatını hakediyior mu veya başka monitör önerisi apabilir misiniz

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri