arkadaş gaminggenden hazır sistem olarak satın almış sanırım hocam , psu fsp diye biliyorum ben yada kasa ile birliktedir büyük ihtimalİyidir bir sorunu yok PSU olarak kasayla birlikte mi ?
Birlikteyse sorun yok.
Bazen ayrı olarak FSP 550w psu koyuyorlar ondan sordum zaten kasayla dediğim PSU aynı.arkadaş gaminggenden hazır sistem olarak satın almış hocam , psu fsp diye biliyorum ben yada kasa ile birliktedir büyük ihtimal
Bence bunu sorun etmeyin ileride bütçeniz sizi zorlamazsa kasayı değiştirirsiniz. Güle güle kullanın.Yeni bı sistem aldım stoktan dolayı bu kasaya geçmek zorunda kaldım tek fanli olması bı fusundurdu açıkçası ama siparişimi iptal etmek istemedim kasa hakkında bi bilgi verirmisiniz soğutma vs. Vg14fe
Konuyla alakası yok ancak monitör almayı düşünüyorum açıkçası sizdeji monitörü çok beğeniyorum ama fiyatı biraz tuzlu sizce biraz daha para ekleyip almalı mıyım fiyatını hakediyior mu veya başka monitör önerisi apabilir misinizBence bunu sorun etmeyin ileride bütçeniz sizi zorlamazsa kasayı değiştirirsiniz. Güle güle kullanın.