- Tepki
- 22
Selamlar yeni bir yasa çıkmış vergisiz telefon alma diye. Hangi telefon modelleri dahil bu olaya?
Daha kesin değil diye biliyorum.Selamlar yeni bir yasa çıkmış vergisiz telefon alma diye. Hangi telefon modelleri dahil bu olaya?
Türkiye'de üretilen veya birleştirilen diye gördüm.Selamlar yeni bir yasa çıkmış vergisiz telefon alma diye. Hangi telefon modelleri dahil bu olaya?
Zannetmiyorum.Türkiye'de üretilen veya birleştirilen diye gördüm.
Buraya sadece öfke püskürmeye gelmemeni, düşüncelerini veya kişisel eleştirilerini kendine saklamanı öneririm.Bu hükumetin çok da halka yarar sağlayan birşey yapacağını düşünmüyorum. Birşey varsa ya boştur yada sadece kendi adamlarının çıkar sağlayabileceği şekilde düzenlenmiştir. O yüzden çok da birşey beklemeyin ama vardır illa açlıktan kıpranıp telefon alamayan reizleride onlara yerli vemilli teelfon veriyorişte(!)yazık bide seviniyorlardı komedi tufanı memleket...
Burası bir forum burada amaç zaten düşüncelerimi ve kişisel eleştirilerimi paylaşmak. Sizin taraklarda buna ne deniyor bilemiyoruz. Öfke püskürtmemi illa isttersen yüzde 52 içinde isen sana da günde üç öğün makarna yazıyorum bide bim yoğurdu seversiniz ondan da ye hadi afiyed sanaBuraya sadece öfke püskürmeye gelmemeni, düşüncelerini veya kişisel eleştirilerini kendine saklamanı öneririm.
Konu siyaset değil, senin bir siyasi hakkındaki düşünceni indirim konusu altında görmek zorunda değilim. Ayrıca ben de sana bu ekmek kafandan kurtulmanı öneriyorum.Burası bir forum burada amaç zaten düşüncelerimi ve kişisel eleştirilerimi paylaşmak. Sizin taraklarda buna ne deniyor bilemiyoruz. Öfke püskürtmemi illa isttersen yüzde 52 içinde isen sana da günde üç öğün makarna yazıyorum bide bim yoğurdu seversiniz ondan da ye hadi afiyed sana
Bide unutmadan ENGEL.
Hyr belli oldu turkiyede üretilen ve montajlananZannetmiyorum.
Çünkü sadece telefon değil, laptop indirimi de olacak. Vestel gibi markaların laptopu olmayacağı için öyle olmaz. Benim tahminime göre hiçbir şart, kısıtlama olmayacak.
Kaynağı ne?Hyr belli oldu turkiyede üretilen ve montajlanan
Ben hala böyle olmayacağını düşünüyorum.
Kanka akpliliginde bi dozu var be abartmayın sonuç buBen hala böyle olmayacağını düşünüyorum.
(Devletten bir açıklama gelmediği sürece)
Bende sosyal medyada gördüm fakat dediğim gibi tamamen objektif yaklaşıyorum. Bir açıklama gelmediği sürece kesin değil.Kanka akpliliginde bi dozu var be abartmayın sonuç bu