Vestel Dwg9000 Modem Hakkında

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
100 mbps fiber internet kullanıyorum ve bunu 200 mbps yaptım. Kullanım esnasında lan portlarından bu modem ile maksimum 100 mbps üzeri hız alınabileceğini öğrendim. Kablosuz 200 mbps alıp kablolu 100 mbps almak tam olarak Türkiye simülasyonunda olabilecek bir şeydi ve oldu :) Bu modemi kullanıp 100 mbps üzeri paket almak isteyenler için dipnot olarak burada kalsın :)

HamzaArslan

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
100 mbps fiber internet kullanıyorum ve bunu 200 mbps yaptım. Kullanım esnasında lan portlarından bu modem ile maksimum 100 mbps üzeri hız alınabileceğini öğrendim. Kablosuz 200 mbps alıp kablolu 100 mbps almak tam olarak Türkiye simülasyonunda olabilecek bir şeydi ve oldu :) Bu modemi kullanıp 100 mbps üzeri paket almak isteyenler için dipnot olarak burada kals
100 mbps fiber internet kullanıyorum ve bunu 200 mbps yaptım. Kullanım esnasında lan portlarından bu modem ile maksimum 100 mbps üzeri hız alınabileceğini öğrendim. Kablosuz 200 mbps alıp kablolu 100 mbps almak tam olarak Türkiye simülasyonunda olabilecek bir şeydi ve oldu :) Bu modemi kullanıp 100 mbps üzeri paket almak isteyenler için dipnot olarak burada kalsın :)
Hizmet aldığınız servis sağlayıcıya arıza kaydı açmanız halinde gigabit ethernet destekli cihaz ile değişim yapılmaktdır.

KS

MveA

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
66
Evet tam olarak öyle yaptım. başına gelen olursa diye de modem markasını belirterek belirtmek istedim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri