VGA Monitör Dönüştürücü

LordOfTheZalim

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba beyler,

Bu hafta kasa toplıcam kendime monitörüm vga girişli Samsung Synecmaster 2233 1920x1080 çözünürlükte 5 ms ekran kartından performans kaybı olmadan en uygun fiyatlı hangi dvi veya hdmi dönüştürücüyü tavsiye edersiniz ?

Ayrıca ekstra  sorum var 6 ay mining yapılmış sapphire rx580 4gb 600 tl ye alınır mı ?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncelikle ben mining yapılmış bir kart asla almazdım burası benim tercihim, sebebi ben güvenmem bu tarz bir karta.

Mining kartları arabalar gibi düşünebilirisniz, arabalarda motorların yaptıkları km değerine göre değerlendirirsiniz ki sizi motor yarı yolda bırakmasın. E.kartlarıda böyle 6 ay sürekli %100 yükte çalışmış bir kart normal kullanıma göre çok daha fazla yıpranmıştır ve sizi ne zaman yarı yolda bırakır bilemezsiniz. Elektronik eşya şans işidir çevremde mining kart almış ve hala sorunsuz kullanan arkadaşlarımda var aldığı kartı bir kaç ayda çöpe atmış olanda var.

Fiyatı gayet iyi testlerini yapıp performans kaybı, sıcaklık sorunu ve Coil Whine sorunu yoksa alabilirsiniz.

Herhangi bir aktif altın uçlu dönüştürücü alabilirsiniz. Sorun yaşatmaz bu dönüştürücüler aktif olması yeterli.

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Mining sıkıntılı bir işlem hocam. Kendim de yaptığım için söylüyorum. İlerleyen zamanlarda sıkıntısı sizi vurur benden söylemesi

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri