- Tepki
- 2
yaklaşık 4-5 ay önce aldığım mousenin son 1 haftadır sağ clicki çift tıklama yapıyor nasıl çözebilirim
bu konuda hic tecrubem yok mousenin switchlerini degistirmek zor mudur cunku degistireyim derken iyice bozabilirim bu sefer de garantisi giderswitchlerini değiştirerek istersen aynı switcleri al istersen daha üst model bir switch alabilirsin.
lehimle fln uğraşmanız gerek ben değiştirip yaptım ama benim biligim var aslında bilidiğim bir custom sitesi var hem custom yapıyorlar hem tamir hem switch değişikliği.bu konuda hic tecrubem yok mousenin switchlerini degistirmek zor mudur cunku degistireyim derken iyice bozabilirim bu sefer de garantisi gider
hangi sitelehimle fln uğraşmanız gerek ben değiştirip yaptım ama benim biligim var aslında bilidiğim bir custom sitesi var hem custom yapıyorlar hem tamir hem switch değişikliği.
hangisini seçtinizsagolun hocam
suanlik bisey secmedim ikisinin fiyati da biraz yuksek geldi muhtemelen garantiye gondericem mouseyihangisini seçtiniz
hocam garantiye gönderenler genelde %95 geri dönüyor kullanıcı hatası diye (tıklama sorunlarında)suanlik bisey secmedim ikisinin fiyati da biraz yuksek geldi muhtemelen garantiye gondericem mouseyi