Hiç farketmez ücretli veya ücretsiz.Ücretsiz arıyorsan
![]()
Online video editor by Microsoft Clipchamp
Create videos with royalty-free music and stock footage, use a pre-made video template, and export in up to 4K video resolution. Get started in-browser, download the Windows app, or create on the go with iOS app.clipchamp.com
Üste attığımda işe yarar ama daha prof. bir uygulama istiyorsanHiç farketmez ücretli veya ücretsiz.
capcut pc versiyonu , dediklerin icin cok basit ve kolay Üstelik BELESMerhaba,
Arkadaşlar video kırpma düzenleme ve video içindeki yazıları silecek sağlam bir Program arıyorum bir öneriniz var mi? bu konu hakkında.
Merhaba,
Arkadaşlar video kırpma düzenleme ve video içindeki yazıları silecek sağlam bir Program arıyorum bir öneriniz var mi? bu konu hakkında.
Yazı filme mkvtoolnix gibi bir programla eklenmemiş filme gömülüyse hiçbir programla çıkartamazsın. Ben video edit için adobe premiere pro kullanıyorum tavsiye ederimMerhaba,
camtasia studioMerhaba,