Virüs bulaştı yardım eder misiniz ?

betmen93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Verdana, Arial, Tahoma, Calibri, Geneva, sans-serif]Merhaba arkadaşlar bir oyun için hile yükledim oda virüs bulaştırdı bilgisayarı ele geçirdi tüm dosyalarımın uzantısını ".zyblcbjt" şeklinde değiştirdi tekrar orjinal uzantılarına getirdiğimde dosyalar açılmıyor açılsada bozuk hepsi çok önemli birikimlerim vardı yardım eder misiniz?[/font]

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Dosyaları kurtarma imkanın çok çok az. Malwarebytes veya Bitdefender kur sisteme ve sistemi tarat virüs bulduklarında 2 seçenek ile temizlemeyi denerler ya dosyayı silerek yada direkt virüsü silerek umarım 2. yöntem ile silinen bir virüstür. Başka bir alternatifin yok maalesef.

KS

betmen93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Dosyaları kurtarma imkanın çok çok az. Malwarebytes veya Bitdefender kur sisteme ve sistemi tarat virüs bulduklarında 2 seçenek ile temizlemeyi denerler ya dosyayı silerek yada direkt virüsü silerek umarım 2. yöntem ile silinen bir virüstür. Başka bir alternatifin yok maalesef.

Teşekkür ederim kardeşim deniyorum umarım işe yarar

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
betmen93' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

Teşekkür ederim kardeşim deniyorum umarım işe yarar

Yalnız bir ayara dikkat et virüs bulduğunda otomatik silme modundan çıkar. Ne yapacağını sorsun o ayarı değiştirmez isen virüs bulduğu her şeyi siler.

KS

betmen93

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Maalesef olmadı CryptoLocker yani Fidye Virüsü bulaşmış ve tüm dosyalarım şifrelenmiş. Şifre karşılığı olarak para istiyorlar hacker. Yılların emeği dosyalarımı silmek zorunda kaldım şimdi format atıyorum tüm Fidye Virüsü Şifre çözümleyicileri denedim olmadı :-(

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri