Öneri Virus Programları

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Merhabalar arkadaşlar.
Evdeki Bilgisayar güvenliği için hangi antivirüsü korumasını kurmak lazım öneri alabilir miyim?
1 yıllık ücret alabilirim.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
785
Windows ile gelen, Windows Defender yeterlidir aslında....
Biraz dikkat ederseniz antivirüs olmadan da ilerleyebilirsiniz...

Ben beğenmiyorum, Defender her şeye düdük çalıyor, engelliyor. Çok fazla false pozitif (yanlış pozitif) uyarı veriyor derseniz.

Ücretli olanlara da gitmeye gerek olmayabilir.
Kaspersky Free düşünülebilinir, yeterli gelir. Haftalık tam sistem taraması veya şüphelendiğiniz bölümleri tarasınız..

Diğer üreticilerin antivirüs yazılımları... Öneriler gelirse onları da değerlendirirsiniz...

Son düzenleme:
KS

zynlhzr34

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
Teşekkür ederim Reisim.
Genel olarak isteme sebebim bazen internetten gta vice city gibi oyunlar indirdiğim için illaki vardır virüs diyerek oyunu bitirip silmek mantıgı oldugu için sordum

KRISS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Teşekkür ederim Reisim.
Genel olarak isteme sebebim bazen internetten gta vice city gibi oyunlar indirdiğim için illaki vardır virüs diyerek oyunu bitirip silmek mantıgı oldugu için sordum
defendee yeterli falan degil. kotu amacli yazilimi trspit ediyor etmesine de olan da olmus oluyor yani. kaspersky premium kullaniyorum tavsiye ederim. muthis stabil. premium canli destegin bile var. gerisi fasa fiso. antiviruzsuz pc olmaz.

ikikarefarki

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
64
windows 7 çıktığı günden beri hiç anti virüs kullanmadım. ihtiyacım da olmadı. bireysel kullanıcılar için defender bence yeterli. (kişisel görüş :) ) biraz dikkatli olmak lazım.

İsmail

Administrator
Admin
Tepki
147
Aslında temelde Windows Defender çok gelişti anti virüs programları alınmaz demiyorum her hangi bir Crack li oyun veya program indirildiğinde Rar dosyasından çıkarıldığı anda yakalıyor virüs programları da temelde aynı işlevi görüyor Kaspersky gibi büyük yazılımlar yeni çıkan virüs yazılımlarına karşı windows'dan daha önce önlem alabiliyor.

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
785
defendee yeterli falan degil. kotu amacli yazilimi trspit ediyor etmesine de olan da olmus oluyor yani. kaspersky premium kullaniyorum tavsiye ederim. muthis stabil. premium canli destegin bile var. gerisi fasa fiso. antiviruzsuz pc olmaz.

Bu kadar kolay olmasa gerek kestirip atmak. Genel kabul görmüş antivürüs programların test eden genel kabul görmüş belli başlı siteler, bloglar bile kesin konuşamayor iken....

Defender ilk çıktığı zamalardaki gibi zayıf değil. Kendini geliştirmiş durumda

Malware, spyware, zararlı yazılım, tarayıcılara eklenen istemsiz eklentiler, virüs ile karıştırmamak lazım.

Esaslı bir virüs yenirse şayet:
Şöyle antivirüsün kendi korumasını nakavt ederek önce antivirüsü etkisiz hale getiren türden..
Buna bile gerek yok, antivrüsünüz bulup silse bile kendini sürekli çoğaltan.

Önce antvürüs programına saldırırlar. Antüvürüsü deaktif hale getirmeye çalışır Başarılı olursa kurtulamazsınız. Temiz kurulum gerekir.
Antivürüsün kendi kalkanını aşamazsa, pc yi işlem yapılamaz hale getirir. En basit dosyayı bile açamazsınız. Pc yi poweer dğmesine basmadan kapatamazsınız. Tamamen felç ve kilitlenmiş halde kalırsınız.

Son düzenleme:

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri