Virüs ve Trojan Programı Önerisi

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Arkadaşlar sistemi fazla yormayan normal kullanıcı için özellikle de interneti yavaşlatmayan mümkünse internete karışmayacak antivirüs ve trojan silme programı önerisi istiyorum. Yardımcı olurmusunuz ?

Not : Avast , Kaspersky ve Eset kullandım memnun kalmadım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bitdefender 'ı öneririm, piyasanın en iyileri başında gelir. Başka bir önerim ise Bitdefender 'dan menun kalmazsan McAfee 'yi deneyebilirsin oda gayet iyi bir yazılımdır.

KS

Sadomadoking

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bitdefender 'ı öneririm, piyasanın en iyileri başında gelir. Başka bir önerim ise Bitdefender 'dan menun kalmazsan McAfee 'yi deneyebilirsin oda gayet iyi bir yazılımdır.

McAfee bir ara kullandım ama memnun kalmamıştım nedenini hatırlamıyorum uzun zaman oldu tabi :)  Bitdefender free olarak indiriyorum değil mi ? Bir de bitdefender oyunları ve interneti ağırlaştırmıyor demi ?

Edit : İnternet Security mi yoksa Total Security mi ?

Edit 2 : İnternet Security olanı kuruyorum 6 aylık yasal lisans kampanyası varmış ondan yararlandım şuan da kampanyanın bitimine 5 gün kalmış bu arada.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Total indirirsen internet dahil genel sistemi en tepe seviyede korur. Sadece İnternet Security kullanırsan oda yoğun olarak internetten gelen tehtitleri engellemek üzerine bir koruma yapar ve sistem genelini yine korur ama Total kadar iyi değil. İndirimi iyi yakalamışsın kaliteli ve hafif bir yazılımdır. Uzun süreli kullanan çok arkadaşım var aşırı memnunlar ben 1 ay deneme sürümü kullanmıştım sonrasında nedeni yok Kaspersky kurdum öyle kaldı memnunum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri