Visual C++ Sürümleri

TURK_58_Yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eski sürüm yeni sürüm diye bir olay yok bu redist/visualstudio sürümlerinin hepsi birbirini tamamlayan yamalar halinede yüklenir hepsi ayrı bir kod kütüphanesi ekler sisteme. Oyuna update kurarmış gibi düşün oyunu silersen update yapmanın manası olmaz. Bu yüzden hepsi kurulu olmalı aynı olanlar zaten uyarı verir zaten yüklü diye.

Olası redist/visualstudio hata giderme aşamaları;

Denetim Masası\Tüm Denetim Masası Öğeleri\Sorun Giderme\Tüm Kategoriler bu konuma girip Windows Update 'e tıkla hata taraması yapsın sorun varsa onarım yap ve Kapat.

CMD ( Komut istemini ) Yönetici olarak çalıştır ve net stop WuAuServ bu kodu yaz ENTER 'a bas ve CMD açık kalsın. Sonra Başlata yada Çalıştır 'a %windir% yaz ve gir sonra bu SoftwareDistribution klasörü bul ve klasör adını türkçe olmadan ( ğ - Ğ - ü - Ü - ş - Ş - İ - ı - ç - Ç ) değiştir ve sonra tekrar CMD ( Komut istemini ) 'ne dön ve net start WuAuServ bu kodu yaz ENTER 'a bas CMD 'yi kapat.

Başlata yada Çalıştır 'a msconfig yaz ve gir açılan pencerede Hizmetler sekmesine gel ve Tüm Microsoft hizmetlerini gizle kutusunu işaretler ve Tümünü devre dışı bırak 'a tıkla sonra listeden el ile sadece NVIDIA AMD ve Antivirüs yazılımın varsa onunla ilgili kutuları işaretle sadece sonra Uygula ve Tamam de sonra PC 'yi yeniden başlat ve tekrar dene redist/visualstudio 2015 sürümünü kurmayı.

KS

TURK_58_Yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başka sorunlar düzeldi ama 15 gene kurulmuyor. Netten de bakam dedim 17 den dolayı diyor bazısı. Saate geç oldu sabah tekrar deniyeyim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
2017 'yi sil ve dediklerimi tekrar dene sonra sırayla önce 2015 'i sonra 2017 'yi tekrar kurmaya çalış eğer yine işe yaramaz ise 2017 'yi kur sadece sorun etme çalışmayan bir uygulama olursa başka bir öneride bulunurum.

KS

TURK_58_Yasin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Başta oldu sandım ama olmamış. 15'i kurunca 17 kalkıyor. Tekrar 17'yi de kuruyom 15 kalkıyor.
Bir sorun yok şuan. PC de bulunsun diye yükliyim dedim ama olmuyor. Bir sorun çıkarsa tekrar konu açarım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri