VMG8623-T50B vs VMG3312-B10B

Fikret Şimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhaba;

Yaklaşık 7-8 senedir VMG3312-B10B modemi kullanmaktayım. Aslında hala canavar gibi calışıyor. TurkNet' ile kullanıyorum ama bu aralar aşırı kopmalar ve yeniden başlattığımda bayağı bir geç şekilde internet geliyor gibi oluyor. Ben de TurkNet sitesinde gezerken VMG8623-T50B model modem gördüm. Faturaya ek bunu almadan önce sizin fikirlerinizi merak ettim. Bu modem alınmalı mıdır? Şu anki kullanmış olduğum VMG3312-B10B modemden aşırı derece bir farklılık görebilme durumum olur mu? Değer mi satın almak? Aralarındaki farklar nedir? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

KS

Fikret Şimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Aslında faturaya ' ek daha cok işime gelir ama bu faturaya ek modem değmez diyorsanız kendimi zorlayarak 300-500 TL' arası  sağlam değecek bir modem önerebilirseniz olabilir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Genelde stok modemlerin Wifi gücü iyi olmuyor alın derim ama Wifi sizi tatmin etmeyebilir. Yada alın bu modemi ileride Wifi genişleticiler ile veya Router ile wifi ağını genişletirsiniz.

KS

Fikret Şimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Genelde stok modemlerin Wifi gücü iyi olmuyor alın derim ama Wifi sizi tatmin etmeyebilir. Yada alın bu modemi ileride Wifi genişleticiler ile veya Router ile wifi ağını genişletirsiniz.

Aslında benim için Wifi gücü önemli değil Kablolu bağlantıda daha iyi bir hız ve pingsiz oynamak için değiştirmeyi düşünüyorum kabloluda çok bi fark yaratır mı? şuan kullandığım modem VGM3312-B10B , geçmeyi düşündüğüm model VGM8623-T50B ethernet bağlantısında çok bir fark olur mu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Modemim işlemcisine bakmam gerek ki baktığım kadarıyla işlemcisi Mediatek Econet EN7516 model. Broadcom veya Qualcomm işlemciye sahip olsaydı kablo veya kablosuz bağlantıda sorun olma olasılığı çok az ama Mediatek işlemci ile ne kadar verimli olur bakmak gerek.

KS

Fikret Şimsek

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Modemim işlemcisine bakmam gerek ki baktığım kadarıyla işlemcisi Mediatek Econet EN7516 model. Broadcom veya Qualcomm işlemciye sahip olsaydı kablo veya kablosuz bağlantıda sorun olma olasılığı çok az ama Mediatek işlemci ile ne kadar verimli olur bakmak gerek.

Gerçekten bakip bilgi verebilirseniz cok sevinirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri