Vodafone Özel No

caney

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Merhabalar, vodafone özel numara kampanyası diye bir şey varmış, taşıttığınız sürece istediğinizi alabiliyormuşsunuz. Ama bunun detaylarına hiçbir şekilde erişemedim, faturalı olması şart mı yoksa faturasız seçip 1 aylık alıp özel numaramla istediğim zaman başka yere de geçebiliyor muyum?

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,956
Merhabalar, vodafone özel numara kampanyası diye bir şey varmış, taşıttığınız sürece istediğinizi alabiliyormuşsunuz. Ama bunun detaylarına hiçbir şekilde erişemedim, faturalı olması şart mı yoksa faturasız seçip 1 aylık alıp özel numaramla istediğim zaman başka yere de geçebiliyor muyum?
vodafone bayisine sormanız daha sağlıklı olur

arc7900ti

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
201
numara taşımada yok diye biliyorum 540 lı numara alıyorsun seçeneklerden istediğin numaraları 540 yanına giriyorsun aktif kullanımda yok ise o numaraya sahip olabiliyorsun

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri