Yardım Vodafonun Kendi Hatasını Bile Müşteriyi Mağdur Ederek Çözme Yöntemi

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
Bir çok kişi taktığın tutara bak 21 tl için mi diyebilir
burada amaç tutar dehil ticari ahlaka ve hukuğa aykırı yaklaşım

son kesilen faturamda telsiz kullanım bedeli olacak 43 tl faturalandırma yapılmış
ama aylık telsiz kullanım bedeli 21.50 tl

müşteri hizmetlerini arıyorum
teknik bir hata var diyor
olabilir olmasını istemediğimiz ama çözüme kavuşturulmak istenirse hoş görebileceğimiz bir hata diyelim

fatura revize edilsin diyorum
hayır olmaz ödeyeceksin bir sonraki ay düşeceğiz

ben ne diye size paramı kullandırayım faturayı revize edin
veya ben hemen ödeyeyeim siz bana aradaki farkı gönderin diyorum
olmaz ödeyeceksin bir sonraki ay düşecek

başta da dediğim gibi 21 tl için mi yaygara koparaıyorsun diyenler olacak
yine diyorum
olay 21 tl değil

ayrıca teknik bir hata oldu 43 yerine 430 tl çıktı
ödeme gücüm yoksa ne olacak
fatura revize edilmez deniliyor

faturayı ödeyemeyeceğim
bu sefer görüşme hakkım kapatılacak

bu kadar ahlak yoksunluğu olamaz artık

insanlarla dalga geçer gibi kendi hatalarını bile kendi keyiflerine göre yönetmek
hiç bir ahlaka sığmaz

gerekli şikayetleri başlatacağım
hem müşteri kanadında yaşadığım sorun
hem de devlet adına fazla kesilen usulsüz faturanın ilgili birimlerce incelenmesi (pek umudum olmasa da) adına gerekeni yapacağım

2 3 gün içinde faturası kesilenler de kontrol etsin derim
1760908909727.png

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
İşlemi online müşteri temsilcisi ile mi çözmeye çalıştın, Vodafone bayi ye gittinmi ?

KS

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
İşlemi online müşteri temsilcisi ile mi çözmeye çalıştın, Vodafone bayi ye gittinmi ?
biraz önce farkettiğim için müşteri temsilcisi

bulunduğum bölgede de yetkili bayi 1 tane var onlada ayrı sorunlar yaşamıştık
adımdan şüphe ederim müşteri temsilcisinin söylemleri ile bire bir aynı söylemde bulunacağından şüphe etmem

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
O zaman Vodafone ile mail yolu ile iletişime geç, güzel bir yazım dili ile sorunu kısa ve öz anlat en son hukiki olarak hakkımı arayacağım de, gereğini yaparlar. Normalde sistemleri öyle önce faturayı tahsil ediyorlar sonraki aylar da indirim ya da farklı yolla sorunu çözüyorlar, normalde sen sen haklısın ama günümüzde ne yazıkki işler kitabına uygun değil.

KS

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
O zaman Vodafone ile mail yolu ile iletişime geç, güzel bir yazım dili ile sorunu kısa ve öz anlat en son hukiki olarak hakkımı arayacağım de, gereğini yaparlar. Normalde sistemleri öyle önce faturayı tahsil ediyorlar sonraki aylar da indirim ya da farklı yolla sorunu çözüyorlar, normalde sen sen haklısın ama günümüzde ne yazıkki işler kitabına uygun değil.
güzel bir dil mi kardeşim
biraz sert kelimeler kullanıyorum ama şahsına değil sakın yanlış anlama üzülürüm

2 ay öncede farklı türde bir hatadan yüksek fatura çıkardılar
görüştüm müşteri temsilcisi ile
evet hata olmuş kaydımı alıyorum kesinlikle son ödeme tarihine kadar ödeme yapmayın
son ödeme tarihinden 1 gün öncesinde fatura revize edilecek o zaman ödeyin

konunun da takipçisi olcam size geri dönüş yapacam denildi

fatura revize edilmedi
geri dönüş olmadı
müşteri temsilcisine bu durumu anlattığımda umruna takan olmadı

nereden iletişime geçilmesi gerekiyorsa geçtim düzeltilmedi
cimere dahi şikayet kaydı oluşturdum hiç bir şekilde düzeltilmedi

hattım ödeme yapılmadı diye kapatıldı

zorla git en işlek en iyi mağazalarının birinin camını çerçevesini indir dedirtiyorlar

rakamdan dolayı değil yapılan ahlak dışı hareketten dolayı çok sinirliyim kelimelerimi biraz seçmeden yazmış olabilirim ama asla size karşı bir tepki değil

başta da dediğim gibi sert dilli anlatımım sizin

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
442
Yok yanlış anlamıyorum senin için söyledim tüketici hakem heyetine başvurursan göz ardı etmesinler, vodofone zaten müşteri hizmetleri konusunda sıkıntılı, bir de bu sorunu türkcell ya da türk telekom mağaza çalışanlarına danış, mağazaya gidip çalışanlarına akıl danış ben öyle yapıyorum, pardon rahatsız ediyorum rakip firmayla ilgili bir sorun var bana bir taktik verirmisin diyorum işin inceliğini anlatıyorlar ona göre çözüyorum 🤣 Alllah kolaylık versin Tr de her iş sıkıntı.

KS

diplomasızhoca

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
224
Yok yanlış anlamıyorum senin için söyledim tüketici hakem heyetine başvurursan göz ardı etmesinler, vodofone zaten müşteri hizmetleri konusunda sıkıntılı, bir de bu sorunu türkcell ya da türk telekom mağaza çalışanlarına danış, mağazaya gidip çalışanlarına akıl danış ben öyle yapıyorum, pardon rahatsız ediyorum rakip firmayla ilgili bir sorun var bana bir taktik verirmisin diyorum işin inceliğini anlatıyorlar ona göre çözüyorum 🤣 Alllah kolaylık versin Tr de her iş sıkıntı.
Teşekkür ederim değerli görüşlerin için

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri