VPN Olmadan İnternete Giremiyorum? (ÇÖZÜLDÜ)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Azılı Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar okuldan geldim internete girdim 'Bu siteye ulaşılamıyor' hatası aldım.Neti sıfırladım filan her şeyi yaptım olmuyor birtek vpn ile girebiliyorum fakat vpn ile girince çoğu sitede doğrulama istiyor baya rahatsız etti.Bunu nasıl çözeceğim lütfen yardım edin.

AdemTR

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: VPN Olmadan İnternete Giremiyorum?

Bilgisayarınız da ki ethernet kartın sürücüsünün donanım aygıtı eksik devredışı yada driveri gitmiş olabilir donanım aygıtlarından ağ bağdaştırıcı yı kontrol ediniz.

2. yol denetim masasından Ağ ve İnternete girip > Ağ ve paylaşım merkezi sekmesinden soldaki bağdaştırıcı ayarları değiştirip diyip sizin orjinal olan internete sağ tıklayıp etkinleştir diyin.

Bunun sebebi ise şöyle vpn nin de ayrı bir sanal donanım aygıtı görüyor yani gerçek olanı yok sayıp orjinal olanı göstermeyebiliyor gösterecek olursam bu benim kisi 1. olan gerçek aygıtım 2. ise vpn

KS

Azılı Kurt

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: VPN Olmadan İnternete Giremiyorum?

Çözdüm çok sağolun.Meğersem Hotspot Shield VPN'i devre dışı bırakmadan uzantılardan kaldırmışım ondan olmuş.Geri yükleyip devre dışı bırakyım ve sildim düzeldi herkese teşekkür edeirm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri