w10 mavi ekran

Hasan Şentürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
amd ryzen5 2600 işlemci
rx590 ekran karti
msi b450 pro m2 v2 anakart

son gelen güncellemelerden sonra mavi alıyodum we kaldıramadım güncellemeri bende pcye format attım direk güncellemeleri kapattım epic gamesden gta 5 i indirmeye bıraktım 2 saat sonra otomatık mavi vermiş sonra yine bıraktım yanılmıosam 2 kere daha vermiş lütfen yardım edin.
minudump dosyaları

KS

Hasan Şentürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hasan Şentürk' Alıntı:
amd ryzen5 2600 işlemci
rx590 ekran karti
msi b450 pro m2 v2 anakart

son gelen güncellemelerden sonra mavi alıyodum we kaldıramadım güncellemeri bende pcye format attım direk güncellemeleri kapattım epic gamesden gta 5 i indirmeye bıraktım 2 saat sonra otomatık mavi vermiş sonra yine bıraktım yanılmıosam 2 kere daha vermiş lütfen yardım edin.
minudump dosyaları

1909 sürümü mevcut şuan hocam

şuan mesela 47c gosterio hocam choreme açık sadece

Enes Değirmenci

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Güncellemeleri kontrol eder misiniz? Yeni bir sürüm gelmiş olması gerekiyor Bende 1909 sürüm güncellemesiyle performans ve fps düşüşü yaşamıştım. Güncelleyince sorun ortadan kalktı

KS

Hasan Şentürk

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Değirmenci' Alıntı:
Dosyalara maalesef bakamıyorum hocam. Şirket bilgisayarındayım
müsait oldugunda bakarmısın hocam sistem geri yükleme yaptım format daki ilk zamana getirdim pcyi güncelleme kapalı ekran kartınıda windows zaten açarken kendi kurdu başkada bi driver kurmadım driver bosterde kullanmadım yani şöyle diyim formattan cıktı yaptıgım tek sey güncelleme kapattım suanda hiç bir driver yüklemedim bakalım nolcak ama dedigim gibi müsait olunca bakarmısın minidump dosyalalarına hocam

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri