- Tepki
- 7
Görev çubuğu masaüstü dışında google , ayarlar vs yerlerde görev çubuğu gözükmüyor masaüstü veya windows tuşuna basınca açılıyor eski pc de olmuyodu neden böle yeni yükledim pc ye windows
Ayarları karıştırın bakalım biraz. Belki uygulama kullanırken gizleme özelliği vb vardır ve açıktır. Böyle bir ayar bulamazsanız yazılımsal görünüyor. Eski sürümlerde bu tarz problemler var.Görev çubuğu masaüstü dışında google , ayarlar vs yerlerde görev çubuğu gözükmüyor masaüstü veya windows tuşuna basınca açılıyor eski pc de olmuyodu neden böle yeni yükledim pc ye windows
Eski değil w11 daha yeni kurdum bütün güncellemeler tam ve aşağı gizleme eski biligsayarımdada vardı fakat bi uygulamadayken aşağı kayydırdığımda direk çıkıyodu tekrardan şimdi ise masaüstü ne veya windows tuşuna basmadan çıkmıyoAyarları karıştırın bakalım biraz. Belki uygulama kullanırken gizleme özelliği vb vardır ve açıktır. Böyle bir ayar bulamazsanız yazılımsal görünüyor. Eski sürümlerde bu tarz problemler var.
Hocam ayarlara girip şu ayarları dener misiniz Kişileştirme - Görev çubuğuGörev çubuğu masaüstü dışında google , ayarlar vs yerlerde görev çubuğu gözükmüyor masaüstü veya windows tuşuna basınca açılıyor eski pc de olmuyodu neden böle yeni yükledim pc ye windows
Ayarlardaki seçenekler dışında bilgim yok maalesef hocam. Win 11 i hiç denemedim. Bu sorunu da ilk defa duyuyorum.Eski değil w11 daha yeni kurdum bütün güncellemeler tam ve aşağı gizleme eski biligsayarımdada vardı fakat bi uygulamadayken aşağı kayydırdığımda direk çıkıyodu tekrardan şimdi ise masaüstü ne veya windows tuşuna basmadan çıkmıyo
Otomatik gizleme bilerek açtım eski bilgisayarımdada açıktı ama google açıkkken aşağı kaydırdığımda açılıyodu şimdi açılmıyoHocam ayarlara girip şu ayarları dener misiniz Kişileştirme - Görev çubuğu
Ekli dosyayı görüntüle 7226
Hocam Win 11 de o bozuk herhalde bende de öyle şuanda açtığımda ekran bozuluyor mesela.Otomatik gizleme bilerek açtım eski bilgisayarımdada açıktı ama google açıkkken aşağı kaydırdığımda açılıyodu şimdi açılmıyo