W11 görev çubuğu

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Görev çubuğu masaüstü dışında google , ayarlar vs yerlerde görev çubuğu gözükmüyor masaüstü veya windows tuşuna basınca açılıyor eski pc de olmuyodu neden böle yeni yükledim pc ye windows

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Görev çubuğu masaüstü dışında google , ayarlar vs yerlerde görev çubuğu gözükmüyor masaüstü veya windows tuşuna basınca açılıyor eski pc de olmuyodu neden böle yeni yükledim pc ye windows
Ayarları karıştırın bakalım biraz. Belki uygulama kullanırken gizleme özelliği vb vardır ve açıktır. Böyle bir ayar bulamazsanız yazılımsal görünüyor. Eski sürümlerde bu tarz problemler var.

KS

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ayarları karıştırın bakalım biraz. Belki uygulama kullanırken gizleme özelliği vb vardır ve açıktır. Böyle bir ayar bulamazsanız yazılımsal görünüyor. Eski sürümlerde bu tarz problemler var.
Eski değil w11 daha yeni kurdum bütün güncellemeler tam ve aşağı gizleme eski biligsayarımdada vardı fakat bi uygulamadayken aşağı kayydırdığımda direk çıkıyodu tekrardan şimdi ise masaüstü ne veya windows tuşuna basmadan çıkmıyo

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,762
Hocam ayarlara girip şu ayarları dener misiniz Kişileştirme - Görev çubuğu
Screenshot_1.png

BilgisayarcıGenç

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,269
Eski değil w11 daha yeni kurdum bütün güncellemeler tam ve aşağı gizleme eski biligsayarımdada vardı fakat bi uygulamadayken aşağı kayydırdığımda direk çıkıyodu tekrardan şimdi ise masaüstü ne veya windows tuşuna basmadan çıkmıyo
Ayarlardaki seçenekler dışında bilgim yok maalesef hocam. Win 11 i hiç denemedim. Bu sorunu da ilk defa duyuyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri