W11 HDR Destek Sorunu

Woo Woo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
ac origins ve odessey spiderman gibi oyunlarda hdr bölümünde desteklenmiyor yazıyo daha önce farklı monitörüm vardı win 10 yüklüydü hdr açabiliyodum çok daha kötü bi monitördü bu monitörüm rampage rm270 x titan 27 inc 165hz modeli dp ile bağlı şuanda osd menüsünde hdrı overdrivei falan açtım açık konumda ama amd kontrol panelindede hdr ile ilgili bi ayar bulamadım grafik artı rx560 işlemci ryzen 3 4350g

KS

Woo Woo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
10bit piksel biçimi aktif konumda şaun
ac origins ve odessey spiderman gibi oyunlarda hdr bölümünde desteklenmiyor yazıyo daha önce farklı monitörüm vardı win 10 yüklüydü hdr açabiliyodum çok daha kötü bi monitördü bu monitörüm rampage rm270 x titan 27 inc 165hz modeli dp ile bağlı şuanda osd menüsünde hdrı overdrivei falan açtım açık konumda ama amd kontrol panelindede hdr ile ilgili bi ayar bulamadım grafik artı rx560 işlemci ryzen 3 4350g

KS

Woo Woo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
hiç kimse şuan kullanamıyormu bu özelliği

KS

Woo Woo

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Bir bilgim yok sizin monitörünüz eklenmemiş de olabilir o yüzden eğer Win 10'da çalışıyorsa güncelleme ile Win 11'de de çalıştırılabilir.
win 10 da iken farklı bir monitör vardı daha düşük bütçeli monitör vardı ve amd kontrol panelinde hdr menüsü vardı bunda göremiyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri