- Tepki
- 2
Selamlar arkadaşlar,
Bu post altında 1920*1080 Wallpaper önerisi yapar mısınız?
ooo iyi bayağı varmış
Wallpaper engine önerisi vereyim duneSelamlar arkadaşlar,
ben genelde marka logoları tercih ediyorum Asus Tuf Markası gibiSelamlar arkadaşlar,
Dark win11 baya güzel olmuş görev yöneticisinin rengini değiştirebiliyor muyuz acaba yoksa illa translucentTB mi açıcazbazıları MSI'ın WP koleksiyonunun biraz oynadığım halleri.Ekli dosyayı görüntüle 16659Ekli dosyayı görüntüle 16660Ekli dosyayı görüntüle 16661Ekli dosyayı görüntüle 16662
görev yöneticisi rengi değişmiyor maalesef.Dark win11 baya güzel olmuş görev yöneticisinin rengini değiştirebiliyor muyuz acaba yoksa illa translucentTB mi açıcaz
translucentTB kullanabilirsin.Dark win11 baya güzel olmuş görev yöneticisinin rengini değiştirebiliyor muyuz acaba yoksa illa translucentTB mi açıcaz
Değişiyor ya yaptım şimdi herhangi bir uygulama kullanmadangörev yöneticisi rengi değişmiyor maalesef.
ayarladım hocam yine de sağolun direkt kişiselleştirden yapılıyormuştranslucentTB kullanabilirsin.
nereden değiştirdiniz?Değişiyor ya yaptım şimdi herhangi bir uygulama kullanmadan
ayarladım hocam yine de sağolun direkt kişiselleştirden yapılıyormuş
Başlangıç > Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler > Tema rengini aşağıdaki yüzeylerde göster'i seçin eğer yüzeylerde göster kullanılmıyorsa tema rengini değiştirip bir de öyle deneyin bende öyle oldunereden değiştirdiniz?
şu ayarı açıpda istediğiniz renk yapabilirsiniz ben direkt koyu olsun istediğim için onu kapattımnereden değiştirdiniz?
Üstte görev yönecitisi yazmışsınız.Bunun adı görev çubuğu.Başlangıç > Ayarlar > Kişiselleştirme > Renkler > Tema rengini aşağıdaki yüzeylerde göster'i seçin eğer yüzeylerde göster kullanılmıyorsa tema rengini değiştirip bir de öyle deneyin bende öyle oldu
Ekli dosyayı görüntüle 16681
şu ayarı açıpda istediğiniz renk yapabilirsiniz ben direkt koyu olsun istediğim için onu kapattım
Ekli dosyayı görüntüle 16682