grox_ Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 56 Tepki 6 8 Şub 2023 #1 kale aldım kedimin olmasını isteyince garnizon yok diyor ganizon nedir nasıl yapılır atanır açıklarsanız sevnirim
kale aldım kedimin olmasını isteyince garnizon yok diyor ganizon nedir nasıl yapılır atanır açıklarsanız sevnirim
Çağdaş Işık Mahalle Bilgisayarcısı Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 3 Ocak 2022 Mesajlar 13,403 Tepki 4,763 Konum 34 | İstanbul Anadolu 8 Şub 2023 #2 grox_' Alıntı: kale aldım kedimin olmasını isteyince garnizon yok diyor ganizon nedir nasıl yapılır atanır açıklarsanız sevnirim Genişletmek için tıkla ... Garnizon askerdir kaleye asker koymalısın.
grox_' Alıntı: kale aldım kedimin olmasını isteyince garnizon yok diyor ganizon nedir nasıl yapılır atanır açıklarsanız sevnirim Genişletmek için tıkla ... Garnizon askerdir kaleye asker koymalısın.
KS grox_ Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 56 Tepki 6 8 Şub 2023 Konu Sahibi #3 Çağdaş Işık' Alıntı: Garnizon askerdir kaleye asker koymalısın. Genişletmek için tıkla ... eyw ağbi