15 mayısta geliyordu sözde ses soluk yok ne zaman çıkacak bilen var mı ?
MinasXgod Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 14 Nis 2023 Mesajlar 261 Tepki 79 9 Haz 2023 #1 15 mayısta geliyordu sözde ses soluk yok ne zaman çıkacak bilen var mı ?
pasha_yusuf Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 27 Ağu 2022 Mesajlar 158 Tepki 11 13 Haz 2023 #2 valla bende bilimiyom ama 4 gözle bekliyorum üstelik mobile çıknıca pc den de devam edip ghost verecekler
valla bende bilimiyom ama 4 gözle bekliyorum üstelik mobile çıknıca pc den de devam edip ghost verecekler
KS MinasXgod Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 14 Nis 2023 Mesajlar 261 Tepki 79 14 Haz 2023 Konu Sahibi #3 pasha_yusuf' Alıntı: valla bende bilimiyom ama 4 gözle bekliyorum üstelik mobile çıknıca pc den de devam edip ghost verecekler Genişletmek için tıkla ... Ben pc versiyonunuda oynuyorum ama mobilde oynayan arkadaşım daha fazla malum pc oyunu pahalı sistemde istiyoru herkestede bu şartlar yok
pasha_yusuf' Alıntı: valla bende bilimiyom ama 4 gözle bekliyorum üstelik mobile çıknıca pc den de devam edip ghost verecekler Genişletmek için tıkla ... Ben pc versiyonunuda oynuyorum ama mobilde oynayan arkadaşım daha fazla malum pc oyunu pahalı sistemde istiyoru herkestede bu şartlar yok