web sitesine isim önerirmisiniz

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
klasik kişisel teknoloji blogu (reis tabikide size rakip olmayacağım bende genelde amme hizmeti raspide şunu nasıl yaparsın vs )

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,367
Eğer alacaksan içinde teknoloji geçmesin derim domainin, çok saçma domainler alınıyor sırf teknoloji kelimesi var diye..Önerim daha orjinal bir şey alman..Şuan aklıma gelmedi yarın bakarım..

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
OceanLaB' Alıntı:
Eğer alacaksan içinde teknoloji geçmesin derim domainin, çok saçma domainler alınıyor sırf teknoloji kelimesi var diye..Önerim daha orjinal bir şey alman..Şuan aklıma gelmedi yarın bakarım..

aynen taner abi bitane isim bulma şeysine yazdım pctekno çıktı aslında alıyım lazım olur ilerde değerlenir

E

expert

Guest
TeknosoFTyazilim.com benim ki
Sende birsanayiizle.com al

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Teknosoftyazılım' Alıntı:
TeknosoFTyazilim.com benim ki
Sende birsanayiizle.com al

Kanka orijinal bir şey olması lazım

furkancekmece' Alıntı:
Alma kardeşim bende teknolojiyikesfet.com var aksam host da ayarlarız takılırsın kafana göre

Kanka orijinal bir isim olsun kendim alicam boşver domainin dursun kenarda işine yarar

KS

Lightning

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
yakinkursat' Alıntı:
teknofuture.com

" Geleceğin Teknolojisi"

Teknolojinin dünü bugünü ve yarını...

eşi benzeri yok şuan youtube'ta sadece bir sayfa var 22 kullanıcısı var istersek onu sildirebiliriz :D burdan zaten gelsek bayağı takıpcı olur :)

facebookta teknofuture solution die bi sayfa var sosyal aglardada serbest bir isim

alan adı alınmış iptal :(

kanka milletin hesabını sayfasını kapatmak ayıp olur zorbalığa girer muhtemelen furkanc.com alırım ben

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri