arkadaşlar uzun süredir aktif fakat sizinde yorumlarınızı merak ettim sizce tasarım olarak nasıl? Eksikleri nelerdir (https://www.technogundem.com/)
teşekkür ederimEllerine sağlık gayet kullanışlı güzel duruyor![]()
teşekkür ederimeline sağlık![]()
Elinize sağlık bence güzel görünüyor siteyi detaylı inceleyeceğim aklıma bir fikir gelirse belirteceğim.arkadaşlar uzun süredir aktif fakat sizinde yorumlarınızı merak ettim sizce tasarım olarak nasıl? Eksikleri nelerdir (https://www.technogundem.com/)
AAA Sende mi Bundlee Kullanıyorsun Bu Devirdede Herkes BundliBundle ye benziyor, gayet iyi. Bende film izleme sitesi yapıyorum (kaçak) biteceğini sanmıyorum. Tasarımı az çok bitti dropdown daki menüler şuan boş onlarıda tasarlayıp veri tabanı vs bitireceğim. Hepsini 1 hafta içinde yapmak zorundayım. Sitenin tasarımı hoş fakat en azından masaüstü için yatay dropdown daha hoş durur, böyle bir tık sade gibi.
Kullanıyorum, gayet iyi. Sevdiğim konuları bir bir önüme çıkarıyorAAA Sende mi Bundlee Kullanıyorsun Bu Devirdede Herkes Bundli
çok iyi olmuş eline sağlık siteyi nasıl yaptın
geri dönüşlerinizi bekliyorum .Elinize sağlık bence güzel görünüyor siteyi detaylı inceleyeceğim aklıma bir fikir gelirse belirteceğim.
teşekkür ederim site üzerinde bayadır çalışıyordum . tamamen youtube yabancı içerik üreticilerinden öğrenerek tasarladım .AAA Sende mi Bundlee Kullanıyorsun Bu Devirdede Herkes Bundli
çok iyi olmuş eline sağlık siteyi nasıl yaptın
teşekkür ederimMenünüz basit yani anlaşılır digerleri gibi karmaşık değil elinize sağlık
Ana ekrana ay ve güneş getirilere karanlık ve aydınlık tema yapılabilirdüzeltmemi istediğiniz bir şey var mıdır . hoşunuza gitmeyen falan
ekledim hocamAna ekrana ay ve güneş getirilere karanlık ve aydınlık tema yapılabilir
Büyütec ikonunun yanına koyularak
üyelik bu tarz sitelerde ne işe yaradığını anlıyamıyorum. o yüzdende gereksiz buluyorum hocamÜye likte yapilabilir
biraz araştırayım hocamEposta dan bildirim almak için veya istediği bir konuyu takip edebilmek için gelecek olan konular haberler vs
hocam bi bakabilir misiniz olmuş mu . ücretsiz bir eklendi buldum amaEposta dan bildirim almak için veya istediği bir konuyu takip edebilmek için gelecek olan konular haberler vs