Whatsap web açınca telde bi simge çıkıyor onu gizleme imkanımıx varmı
C canlol4 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 30 Ara 2017 Mesajlar 551 Tepki 0 Konum 41 | Kocaeli 4 Şub 2019 #1 Whatsap web açınca telde bi simge çıkıyor onu gizleme imkanımıx varmı
P pcdoktoru Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Kas 2018 Mesajlar 41 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 4 Şub 2019 #2 Ne telefon kullanıyorsun şuan ben whatsap web kullanıyorum ve o simge yok ? samsung telefon kullanıyorum ben
Ne telefon kullanıyorsun şuan ben whatsap web kullanıyorum ve o simge yok ? samsung telefon kullanıyorum ben
KS C canlol4 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 30 Ara 2017 Mesajlar 551 Tepki 0 Konum 41 | Kocaeli 4 Şub 2019 Konu Sahibi #3 j7 prime
P pcdoktoru Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 13 Kas 2018 Mesajlar 41 Tepki 0 Konum Belirtilmemiş 4 Şub 2019 #4 canlol4' Alıntı: j7 prime Genişletmek için tıkla ... çıkmaması lazım ama o işaretin bi pc den hesabınızın açık olduğunu işaret ediyor
canlol4' Alıntı: j7 prime Genişletmek için tıkla ... çıkmaması lazım ama o işaretin bi pc den hesabınızın açık olduğunu işaret ediyor
Mertcan39 Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 303 Tepki 56 Konum 39 | Kırklareli 4 Şub 2019 #5 bildirimin üstüne basılı tut diğer bildirimleri gizle seçeneği çıkacak onu kapat bir daha gelmez
Enes Değirmenci Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 16 Eyl 2017 Mesajlar 8,519 Tepki 0 Konum 34 | İstanbul Anadolu 4 Şub 2019 #6 Mertcan39' Alıntı: bildirimin üstüne basılı tut diğer bildirimleri gizle seçeneği çıkacak onu kapat bir daha gelmez Genişletmek için tıkla ... Bu sorunun kesin çözüm yolu. Üyelerimize yorumları için teşekkür ediyorum konuyu kapatıyorum başka sorularınız için yeniden bekleriz
Mertcan39' Alıntı: bildirimin üstüne basılı tut diğer bildirimleri gizle seçeneği çıkacak onu kapat bir daha gelmez Genişletmek için tıkla ... Bu sorunun kesin çözüm yolu. Üyelerimize yorumları için teşekkür ediyorum konuyu kapatıyorum başka sorularınız için yeniden bekleriz