Modem ile odanın arası 17 metre falan, modemin yanında duruyormuşum gibi performans alabilir miyim bu cihazlardan? Uygun ve performansı iyi bir F/P ürün arıyorum, Xiaomi Wi-Fi range extender N300 var bu cihaz iyi midir?
Teşekkürler, router cihazı işimi görür mü, ne işe yaradığını bilmiyorum ama oda da wifi den uzakda olduğum için amacım odada telefon ile en verimli internet performansına ulaşmakbu var alabilirsin![]()
Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Mi Pro 300 Mbps Wifi Güçlendirici özelliklerini incele, 308,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ulaşırsın en kötü buna ethernet çıkışı alıp pc ye takarsınTeşekkürler, router cihazı işimi görür mü, ne işe yaradığını bilmiyorum ama oda da wifi den uzakda olduğum için amacım odada telefon ile en verimli internet performansına ulaşmak
Hocam telefon için hangi cihazı kullanmalıyız, router mı extender mıulaşırsın en kötü buna ethernet çıkışı alıp pc ye takarsın