Ac 1200 Mbps Dual Band USB 3.0 Adaptör kablosuz WiFi alıcı ben bu aldım ve memnunum gayet güzel ürünMerhaba dostlar benim modemin uzakta ve kablo çekmek nerdeyse imkansız WiFi Adabtörü önerebilirmisiniz kullandığınız ve ms sorunu yaşamadığınız memnun kaldığınız ürünleri önerebilirmisiniz teşekkür ederim
teşekkür ederimMercusys MU6H High Gain Wireless Dual Band USB Adaptör - 189 TL - F/P oranı iyidir öneririm. Tp-Link markasının alt markasıdır.
teşekkür ederim hocamİş yerinde 2 adet Tp link ürünü kullanıyoruz bir sorun yaşamadım mağazalara da takıyoruz onlardan da şikayet almadım genelde 1.Önerideki ürünü kullanıyoruz.
![]()
TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN823N 300 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 399,73 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! TP-Link TL-WN722N 150 Mbps Kablosuz Ağ Adaptörü özelliklerini incele, 359,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com