Evdeki laptop ta wifi bağlantısı sürekli kesiliyor, bazen otomatik tekrar bağlanıyor ya da ben manuel olarak bağlanıyorum; ancak bir süre sonra tekrar aynı şey oluyor. Evdeki diğer laptopta aynı şey olmuyor, sorun bilgisayarda. Neden olabilir?
Laptop 'ı statik IP ile bağlamayı dener misiniz modeme. Statik IP ayarı için Bu linkteki makaleye ve daha sonrasında bu IP 'yi modeme tanıtmak için ise Port açma işlemi yapılmalı Bu makale ile yada Tp-link veya ZyXEL modemler için bu videolara bakabilirsin. Farklı markalar içinde aynı işlemler sayılır yerleri ve adları farklı olur sadece ayarların. Sonucu bildirirsin. Son bir şey tüm yaptığın işlemleri geri alabilmek için yaptığın her adımı bir not defterine veya Resim olarak kaydet ki geri alabilesin.
Merhaba benim asus dsl-ac55u modem var benim mate 10 pro telefonum ve asus laptopum wifiye sıkıntısız bağlı ama evdeki 4 tane telefon ve 1 tablet wifiye bağlandıktan sonra 10 saniye geçmeden bağlantı kopuyor ve tekrar bağlanmıyor. bu sorunu nasıl çözebilirim