Yardım Wifi Ye Bağlanmıyorum

Batuhank29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayardaki uygulamarı bi uygulamadan güncelledim ve wifi falanda güncelledi sonra wifi gitti wifiye bağlamaya çalıstım bu ağa baglanamıyo yazdı wifi cıkıyo ama bağlan mıyo güncellemeden oldu iletişim bağlantı noktası mı bağlatmıyo acaba ama ethernet kablosuyla bağlanıyo yardım edin

Ekli dosyalar

• 17354730874003618839093764883564.jpg
    17354730874003618839093764883564.jpg
    7.7 MB · Görüntüleme: 3

narcotic

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
246
Güncellemeyi tam yapmamış olabilir aygıt yöneticisinden üzerine sağ tıklayıp güncellemeyi deneyin sonra Windows update ile deneyin.

KS

Batuhank29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bilgisayardaki uygulamarı bi uygulamadan güncelledim ve wifi falanda güncelledi sonra wifi gitti wifiye bağlamaya çalıstım bu ağa baglanamıyo yazdı wifi cıkıyo ama bağlan mıyo güncellemeden oldu iletişim bağlantı noktası mı bağlatmıyo acaba ama ethernet kablosuyla bağlanıyo yardım edin

Güncellemeyi tam yapmamış olabilir aygıt yöneticisinden üzerine sağ tıklayıp güncellemeyi deneyin sonra Windows update ile deneyin.
Yaptım ikisinide bişi yok güncel diyo

İnternet cıkıyo ama bağlanmıyo

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
500
bi uygulamadan güncelledim
Nedir bu uygulama ve neleri güncelledi
driverları otomatik güncelleyen tip bir uygulama mı?

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
500
Eh,...
Çetrefilli olabilecek yollara girdiniz...

Önce bir ağ sıfırlaması yapın bakalım, bir ihtimal:
Ayarlar-Ağ ve İnternet- Gelişmiş Ağ Ayarları- Ağ Sıfırlama

Avast Driver Updater recover driver
Eski sürücüleri geri yükleme
Sadece sıkıntı çıkaran wifi sürücüleri
Aygıt Yöneticisinede bir bakın Ağ bağlantıları, wifi ile ilgili görünmeyen, ünlem işareti veren bir durum var mı?

KS

Batuhank29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Eh,...
Çetrefilli olabilecek yollara girdiniz...

Önce bir ağ sıfırlaması yapın bakalım, bir ihtimal:
Ayarlar-Ağ ve İnternet- Gelişmiş Ağ Ayarları- Ağ Sıfırlama

Avast Driver Updater recover driver
Eski sürücüleri geri yükleme
Sadece sıkıntı çıkaran wifi sürücüleri
Aygıt Yöneticisinede bir bakın Ağ bağlantıları, wifi ile ilgili görünmeyen, ünlem işareti veren bir durum var mı?

Var pcı aygıtı diye

Ekli dosyalar

• 1735474243864868249524420789716.jpg
    1735474243864868249524420789716.jpg
    8.2 MB · Görüntüleme: 1

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
500

Önceki sürücü sürümünü nasıl geri yükleyebilirim?​

Avast Driver Updater, her sürücünün en son sürücü sürümüne güncellenmesinden önce bir yedeğini depolar . Bir güncelleme sırasında herhangi bir sorun bulunursa, sorunlu sürücü bir Sorun algılandı etiketiyle işaretlenir. Sorun giderme amacıyla önceki bir sürücü sürümüne geri dönmek için:
  1. Avast Sürücü Güncelleyici'yi açın ve Genel bakışı gör (veya Güncel olmayanları gör ) seçeneğine tıklayın.
  2. Sorun algılandı> olarak işaretlenen sürücü için paneldeki oka tıklayın veya önceki sürüme geri döndürmek istediğiniz başka bir sürücüye tıklayın.
  3. Ekranın sağ alt köşesindeki Sürücü sürümlerine tıklayın .
  4. Geri yüklemek istediğiniz sürücü sürümünün yanındaki Geri Al'a tıklayın .
  5. Onaylamak için Geri Al'a tıklayın .
Seçilen sürücü seçtiğiniz sürüme geri döner.
Not: Avast Driver Updater yalnızca daha önce Driver Updater tarafından güncellenen sürücü sürümlerini geri yükleyebilir . İşletim sisteminiz veya diğer üçüncü taraf yazılımlar tarafından güncellenen bir sürücü sürümüne geri dönemezsiniz.

Güncellenen sürücüler tarafından yapılan değişiklikleri nasıl geri alabilirim?​

Avast Driver Updater, sürücülerinizi güncellemeden önce otomatik olarak bir Windows Geri Yükleme Noktası oluşturur . Bu, son sistem değişikliklerini geri almanıza ve bilgisayarınızı önceki durumuna döndürmenize yardımcı olur. Soruna hangi sürücünün neden olduğundan emin değilseniz, Windows Sistem Geri Yükleme seçeneğini kullanmanızı öneririz.
Kaydedilmiş bir Windows Geri Yükleme Noktası'nı kullanma hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki makaleye bakın:

---------------------------------------------------------------

İşler yolunda gider, normale dönerse
Avast Driver Updater kaldırın. Bir daha kullanmayın....

--------------------------------------------------------------------

Bir diğer çözüm olabilecek yöntem:
Anakart Resmi sitesinden LAN diriverlerı WİFİ driverlerı indirmek.
Sorun çıkartanı kaldırıp bunu kurmaya çalışmak.

------------------------------------------------------

KS

Batuhank29

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Önceki sürücü sürümünü nasıl geri yükleyebilirim?​

Avast Driver Updater, her sürücünün en son sürücü sürümüne güncellenmesinden önce bir yedeğini depolar . Bir güncelleme sırasında herhangi bir sorun bulunursa, sorunlu sürücü bir Sorun algılandı etiketiyle işaretlenir. Sorun giderme amacıyla önceki bir sürücü sürümüne geri dönmek için:
  1. Avast Sürücü Güncelleyici'yi açın ve Genel bakışı gör (veya Güncel olmayanları gör ) seçeneğine tıklayın.
  2. Sorun algılandı> olarak işaretlenen sürücü için paneldeki oka tıklayın veya önceki sürüme geri döndürmek istediğiniz başka bir sürücüye tıklayın.
  3. Ekranın sağ alt köşesindeki Sürücü sürümlerine tıklayın .
  4. Geri yüklemek istediğiniz sürücü sürümünün yanındaki Geri Al'a tıklayın .
  5. Onaylamak için Geri Al'a tıklayın .
Seçilen sürücü seçtiğiniz sürüme geri döner.
Not: Avast Driver Updater yalnızca daha önce Driver Updater tarafından güncellenen sürücü sürümlerini geri yükleyebilir . İşletim sisteminiz veya diğer üçüncü taraf yazılımlar tarafından güncellenen bir sürücü sürümüne geri dönemezsiniz.

Güncellenen sürücüler tarafından yapılan değişiklikleri nasıl geri alabilirim?​

Avast Driver Updater, sürücülerinizi güncellemeden önce otomatik olarak bir Windows Geri Yükleme Noktası oluşturur . Bu, son sistem değişikliklerini geri almanıza ve bilgisayarınızı önceki durumuna döndürmenize yardımcı olur. Soruna hangi sürücünün neden olduğundan emin değilseniz, Windows Sistem Geri Yükleme seçeneğini kullanmanızı öneririz.
Kaydedilmiş bir Windows Geri Yükleme Noktası'nı kullanma hakkında daha fazla bilgi için aşağıdaki makaleye bakın:

---------------------------------------------------------------

İşler yolunda gider, normale dönerse
Avast Driver Updater kaldırın. Bir daha kullanmayın....

--------------------------------------------------------------------

Bir diğer çözüm olabilecek yöntem:
Anakart Resmi sitesinden LAN diriverlerı WİFİ driverlerı indirmek.
Sorun çıkartanı kaldırıp bunu kurmaya çalışmak.

------------------------------------------------------
Teşekkürler ise yaradı

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri