Win 10 format sorunu

Acoss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Lenovo ideapad L340 laptopum dun gece açılmamaya başladı ve ben de format atmaya karar verdim, daha önce de başıma gelmişti 2 defa ve çok[font=Tahoma, Verdana, Arial, sans-serif] rahat[/font] format atmıştım , ssd sayesinde 10-15 bile sürmüyordu.Ancak şimdi format atınca ilerlemek bilmiyor, diski biçimlendir dediğim zaman bile bekletip hata veriyor,yukleme yaparken ilk kısmı geçip ikincisinde epey bekletip yine hata veriyor ne yapmam gerekiyor, en son bu basima geldiğinde pc yi sokup kurcalamıştım ve işe yaramıştı ama şimdi ne yapsam işe yaramıyor.
Yükleme sırasında verilen hata ; win gereken dosyaları yukleyemiyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
4 sorun olabilir.

1. Windows 'u hazırladığınız ISO dsoyasını tekrar USB belleğe yazdırmanız gerekebilir.
  2. Windows 'u hazırladığınız USB 'de arıza olabilir. Farklı bir USB belleğe yazdırıp deneyin.
  3. Hazırladığınız USB belleği taktığınız USB soketinde bir sorun olabilir. Farklı soketler deneyin.
  4. SSD diskinizde bir arıza olabilir. Başka bir diske kurmayı deneyin.
Bunları bir kontrol edip sonucu bildirirsiniz.

KS

Acoss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
4 sorun olabilir.

1. Windows 'u hazırladığınız ISO dsoyasını tekrar USB belleğe yazdırmanız gerekebilir.
  2. Windows 'u hazırladığınız USB 'de arıza olabilir. Farklı bir USB belleğe yazdırıp deneyin.
  3. Hazırladığınız USB belleği taktığınız USB soketinde bir sorun olabilir. Farklı soketler deneyin.
  4. SSD diskinizde bir arıza olabilir. Başka bir diske kurmayı deneyin.
Bunları bir kontrol edip sonucu bildirirsiniz.

Eski formatlarimda kullandığım bir iso dosyası,usb de ve dosyada sıkıntı olacağını düşünmüyorum ama ssd de bir sıkıntı olabilir inanilmaz ısınıyor işlem sırasında ssd, teşekkürler denerim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri