www.technopat.net
TeşekkürlerUefi windows mu kuruyorsunuz?
Eğer uefi windows kuruyorsanız ve
diski seçtikten sonra "yeni" dedikten sonra oluşturduğunuz diskte "ileri" seçtikten sonra aynı hata alınıyorsa biosa girip "boot" sekmesinden boot modu "uefi+legacy" ise sadece "uefi"ye alıp "f10" a basıp tekrar deneyin.
Yalnız ben format atmıyorum şöyleki kasa açılıyor monitöre görüntü gelmiyordu sadece bıos menüye girebiliyordum. Herşeyi denedim hala görüntü gelmedi benimde aklıma rufusla win 10 kurmak geldi saçma sapan bi hal aldı ama yapacak birşey yok artıkAşağıdaki Diskpart'ı uygulayın sonrasında ise eğer sorun hala devam ediyorsa USB'deki Windows kurulum dosyaları ile alakalı olabilir onun içinde USB biçimlendirin sonrasında tekrardan içine Rufus ile Windows kurumu gerçekleştiriniz.
![]()
Diskpart ile Disk Silme Rehberi - Technopat
www.technopat.net
Ben anladım hocam zaten oraya kadar attığım sitede aşağı tarafa doğru inerseniz Format sırasında diye bir kısım var.Oradan komut sistemi ile fotoğraflı ve yazılı bir şekilde görüp uygulayabilirsiniz.Teşekkürler
Yalnız ben format atmıyorum şöyleki kasa açılıyor monitöre görüntü gelmiyordu sadece bıos menüye girebiliyordum. Herşeyi denedim hala görüntü gelmedi benimde aklıma rufusla win 10 kurmak geldi saçma sapan bi hal aldı ama yapacak birşey yok artık
Ben anladım hocam zaten oraya kadar attığım sitede aşağı tarafa doğru inerseniz Format sırasında diye bir kısım var.Oradan komut sistemi ile fotoğraflı ve yazılı bir şekilde görüp uygulayabilirsiniz.
Zaten diskinizi silmişsiniz(attığınız görselde hem toplam alan hem de boş alan aynı temizlenmiş)verileri kurtaramazsınız.
Sistemde zaten önceden Windows 11 vardı bir sıkıntı olurmu burdan ilerisinde zaten verileri kurtaramam değilmi
Anladım peki komut satırını nasıl açıcamZaten diskinizi silmişsiniz(attığınız görselde hem toplam alan hem de boş alan aynı temizlenmiş)verileri kurtaramazsınız.