Evet, aldığım satıcıyı bulamadım mail'den kontrol edeyim bulursam atarımKalıcı mı onlar
Ömür boyu diğerleri daha ucuza var mesela onlar da mı Ömür boyu
Evet, aldığım satıcıyı bulamadım mail'den kontrol edeyim bulursam atarımKalıcı mı onlar
Ömür boyu diğerleri daha ucuza var mesela onlar da mı Ömür boyu
Ben wmcentre den windows 7 pro retail key almıştım windows 10 a yükselttim 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.merhaba herkese bir kaç ay önce abim buna geçici bir çözüm bulmuştu fakat ben geçici değil kalıcı olsun istiyorum son bir kaç haftadır böyle oluyor ve bu çok sık çıkmaya başlıyor acaba kullandığınız veya önerebileceğiniz bir 10 15 tl ye satılan win 10 pro key alabileceğim bir yer var mı?
Bu site biraz değişik geldi bana dolar başından satıyor hangisini almalıyım 0.5 olan mı yoksa bu üstü 2.5 dolar olan mıBen wmcentre den windows 7 pro retail key almıştım windows 10 a yükselttim 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum.
Buy a Windows license from $ 4.06. Price for Windows activation keys on WMCentre.su
On WMCentre.su you can buy a Windows license (Windows) from $ 4.06 with a guarantee from trusted sellers ✓ Favorable price for license activation keys for Windows and a good choicewmcentre.net
Farketmez bence keyin retail key olması önemli. Oem key alma.Bu site biraz değişik geldi bana dolar başından satıyor hangisini almalıyım 0.5 olan mı yoksa bu üstü 2.5 dolar olan mı