Peki yinede saolun hocamhocam win 11 bugu maalesef yapacak birşey yok düzelmesini bekleyeceğiz
Tamam hocam denicemBende Windows 10 da olmuştu bir kaç oyunda, internetten resimleri indirip ico dosyasına çevirdim. Sağ tıklayıp özelliklerden bu yaptığım ico dosyalarını seçtim. Siz de deneyin belki olur.
İco çevirmek için site
Convertio — Dosya Çevirici
Convertio - Kolay aracı çevrimiçi dosyaları dönüştürmek için. 309 farklı belge, resim, tablo, e-kitap, arşiv, sunum, ses ve video formatları desteklenir, daha fazla.convertio.co
Denedim olmadıOnedrive kapatın.
Hacam birini yaptım çok teşekkürlerBende Windows 10 da olmuştu bir kaç oyunda, internetten resimleri indirip ico dosyasına çevirdim. Sağ tıklayıp özelliklerden bu yaptığım ico dosyalarını seçtim. Siz de deneyin belki olur.
İco çevirmek için site
Convertio — Dosya Çevirici
Convertio - Kolay aracı çevrimiçi dosyaları dönüştürmek için. 309 farklı belge, resim, tablo, e-kitap, arşiv, sunum, ses ve video formatları desteklenir, daha fazla.convertio.co
O resimleri bi dosya açın bir yere gömün bi daha ihtiyacınız olmaz zaten ama icon olarak seçtikten sonra silmeyin, bir yerler de kalsın, isterseniz oyunun dosyasına atın. Silersen yeniden başlatınca gider.Hacam birini yaptım çok teşekkürler
Tamam tekrardan teşekkürlerO resimleri bi dosya açın bir yere gömün bi daha ihtiyacınız olmaz zaten ama icon olarak seçtikten sonra silmeyin, bir yerler de kalsın, isterseniz oyunun dosyasına atın. Silersen yeniden başlatınca gider.