nerden aktif edeceğim peki ?TPM 2.0 BİOS dan aktif etmen lazım Windows 11 güvenliğe dikkat ettiği için mecburi kılınmış.
Her Bios Farklı Olabilir asus bios girip tpm ve secure boot aktif etmen gerekcekvalorant girdiğimde bu hatayı alıyorum nasıl düzeltebilirim ?
Hayır Hocam Baya Güncelleme Geldi 23H2 bile geldi çok güzel bende kullanıyorumTekrar tekrar söylüyorum. Windows 11 tam anlamı ile oturmuş bir işletim sistemi değil. Hala hatalarla dolu. Bence hal kullanıma elverişli değil.
hocam bunun win11 güvenliğe önem vermesiyle alakalı bir durum bı bug sıkıntı değil yaniTekrar tekrar söylüyorum. Windows 11 tam anlamı ile oturmuş bir işletim sistemi değil. Hala hatalarla dolu. Bence hal kullanıma elverişli değil.
asus tuf anakartlarda hangi secenek olcak ayrıyetten fps düşüklüğüne vs yol acarmı bu ayar kullanım amacı nedir ?Her Bios Farklı Olabilir asus bios girip tpm ve secure boot aktif etmen gerekcek
Ekli dosyayı görüntüle 28781
Ekli dosyayı görüntüle 28782
üste resim attımya onlar istehocam bunun win11 güvenliğe önem vermesiyle alakalı bir durum bı bug sıkıntı değil yani
asus tuf anakartlarda hangi secenek olcak ayrıyetten fps düşüklüğüne vs yol acarmı bu ayar kullanım amacı nedir ?
bende fazladan secenek var ve gösterdiğiniz gibi acıkHer Bios Farklı Olabilir asus bios girip tpm ve secure boot aktif etmen gerekcek
Ekli dosyayı görüntüle 28781
Ekli dosyayı görüntüle 28782
hocam discord varsa ordan ekran açabilirsiniz burdan fazla göremiyorum nick=blackdynamite23bende fazladan secenek var ve gösterdiğiniz gibi acık