win key satın almak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Windows satın almayı düşünüyorum 10 pro felan hangisi bana uygunsa, hangi sitelerden alabilirim önereceğiniz bir yer var mı ? Tek kullanımlık felan olması önemli değil, ucuz olsun yeterli, teşekkürler.
------------------------------------------
Buradan alabilir miyim acaba, hiç olumsuz yorum görmedim?
https://www.epttavm.com/item/331612...5VkzfmeqL4zQoyxQLBmSNT_FEUkD9Va8aArvBEALw_wcB

----------------------
ayrıca evde kullanmadığım iki tane notebook var içinde win10pro var bu işime yarar mı?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu keyler sadece tek makine için kullanılabilir ve etkinleştirdiğin cihaza yapışır başka bir cihaza kurulum yapamazsın ve birden fazla cihazda etkinleştiremezsiniz. Sadece o cihaza özel bir key olur ve istediğin kadar format atıp tekrar etkinleştirme yapabilirsin. PttAVM güvenilirdir. Ayrıca n11.com 'dan da bakabilirsin. Windows 10 Pro x64 (64 Bit) satın al en ideal sistemdir.

KS

IQCAN

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
ugur.gozaydin' Alıntı:
Bu keyler sadece tek makine için kullanılabilir ve etkinleştirdiğin cihaza yapışır başka bir cihaza kurulum yapamazsın ve birden fazla cihazda etkinleştiremezsiniz. Sadece o cihaza özel bir key olur ve istediğin kadar format atıp tekrar etkinleştirme yapabilirsin. PttAVM güvenilirdir. Ayrıca n11.com 'dan da bakabilirsin. Windows 10 Pro x64 (64 Bit) satın al en ideal sistemdir.

n11 den baktımda uygun fiyatlı yoktu, ayrıca bu attığım linktekinde x64 64 bit yazmıyor ama 32 bit felanda yazmıyor onu bi soracağım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Canderin01' Alıntı:
ugur.gozaydin' Alıntı:

n11 den baktımda uygun fiyatlı yoktu, ayrıca bu attığım linktekinde x64 64 bit yazmıyor ama 32 bit felanda yazmıyor onu bi soracağım.

Yorumları okudum attığınız linkteki ürünün ve büyük ihtimal hem 32 bit hem 64 bit sanırım. 32 bit sistemi etkinleştirende olmuş 64 bit sistemide yinede bir sorun tabi.

Sorunuz cevaplandığına göre başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri