Win10 1909 güncellemesi ile ilgili sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

! Flame Ama Afyonlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bugün Bilgisayarıma Girdiğimde Pc'nin Otomatik Güncelleme Yaptığını Öğrendim, Girdiğimde Arama Çubuğu vb. Değişmişti ve Oyunlarda Kasmaya Başlamıştı Minecraft (MC)'de Güncellemeden Önce 300-400 FPS Alırken Şimdi 50-100 Arası Alıyorum Güncelleme Bilgisayarımı Çok Yoruyor Hızlı Yardımcı Olursanız Sevinirim Güncellemeleri Kaldır'a Giriyorum Güncellemeyi Bulunca Sağ tık Yapıyorum Fakat Kaldır,Değiştir Seçeneklerini Devre Dışı Bırakmışlar Bu Sorun Çözülsede Otomatik Güncellemeyi Nasıl Kapatabileceğimi Bilmiyorum Bununda Cevabını Verirseniz Mutlu Olurum.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
RE: WİN 10 1909 GÜNCELLEMESİNİ KALDIRAMIYORUM

Masaüstünden arama butonuna Windows update yazınız önünüze gelen menüden sol taraftaki seçeneklerden kurtarma seçeneğini seçiniz ardından Windows 10’un önceli sürüme dön yazısını görüceksiniz bu size yardımcı olucaktır.

Güncelleştirmeleri durdurmak için ise Windows update ayarlarından Gelişmiş seçenekler kısmına gelip buradan güncellemeyi ne kadar süre istemiyorsanız ayarlayabilirsiniz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Enes size anlatmış zaten ama bende biraz detay vereyim. Sürüm olarak değişimlerde yani 1809 dan 1909 a geçiş yapılan bir sistemde güncellemeyi kaldırarak bir önceki sürüme geçemezsiniz. Sürüm atlaması yapılan güncellemeler aslıda bir nevi format işlemidir yani eski sürümdeki özel dosyalarınız önce bir yere yedek alınır sonra yeni sürüm windows kurulur ve yedekleriniz aynı konumlarına geri taşınır. Yani güncelleme vs. kaldırarak sürümü eski haline alamazsınız.

Ancak ve ancak Enes 'in anlattığı yöntem ile 100% başarı şansı yoktur sorun çıkmayacağının veya performansın eski haline döneceğinin ama eski sürüme geri dönme şansınız vardır.

Ayrıca yine Enes anlatmış ister Windows ayarlarından durdurabilirsiniz isterseniz başlata services.msc yazıp uygulamayı çalıştırıp açılan pencerede Windows Update servisini bulun özelliklerinden önce Durdur sonra Başlangıç Türü ayarını Devre dışı yapıp Uygula/Tamam diyerek Windows güncellemelerini tamamen durdurabilirsiniz.

KS

! Flame Ama Afyonlu

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Abi Çok Yardımcı Oldun Bu Forumu Gönderdiğimden Beri Kurtarma İşlemini Gerçekleştiriyordu, Eski Sürüme Geri Döndüm Güncelleştirmeleri Falan Full Sıfırladı Gerçekten Çok Yardımcı Oldunuz! teşekkürler Enes ve Uğur Abi

Herhangi Bir Sorun Çıkmadı Uğur Abi, Performansı 400-500 değil 500-600 arası alıyorum şimdi yani fps çok etkiliyormuş  güncellemeler bilgisayarı yoruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri