kirbylove Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 77 Tepki 9 28 Eyl 2022 #1 Seçenekler falan açılıyordu başta sonra kendi kendisine kapattı kendisini açılmıyor nası açabilirim bunu ? Ekli dosyalar Adsız.png 32.6 KB · Görüntüleme: 44 2.png 10.5 KB · Görüntüleme: 44
Seçenekler falan açılıyordu başta sonra kendi kendisine kapattı kendisini açılmıyor nası açabilirim bunu ?
hüsoouuee Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 19 Ağu 2022 Mesajlar 325 Tepki 54 28 Eyl 2022 #2 kirbylove' Alıntı: Seçenekler falan açılıyordu başta sonra kendi kendisine kapattı kendisini açılmıyor nası açabilirim bunu ? Genişletmek için tıkla ... bu videoyu izleyip yapmayı deneyin
kirbylove' Alıntı: Seçenekler falan açılıyordu başta sonra kendi kendisine kapattı kendisini açılmıyor nası açabilirim bunu ? Genişletmek için tıkla ... bu videoyu izleyip yapmayı deneyin
KS kirbylove Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Ağu 2022 Mesajlar 77 Tepki 9 28 Eyl 2022 Konu Sahibi #3 hüsoouuee' Alıntı: bu videoyu izleyip yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla ... Baktım hocam bende orda öyle bir klasör yok kendim silmedim kendi kendiliğinden kapandı zaten.
hüsoouuee' Alıntı: bu videoyu izleyip yapmayı deneyin Genişletmek için tıkla ... Baktım hocam bende orda öyle bir klasör yok kendim silmedim kendi kendiliğinden kapandı zaten.