Soru Win10 Mu Win11 Mi ?

alperenkydmn

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar yaklaşık 1 yıldır açmadığım laptapumu yeniden kullanmaya karar verdim ancak bu açmadığım zaman diliminde bilgisayarımın biraz yavaşladığını ve kastığını hissettim o yüzden bilgirasaya format atma kararı aldım. Şuan win10 kurulu ve win11e geçsem mi diye düşündüm o yüzden size danışmak istedim. sizce hangisi daha performanslı ve pcyi daha hızlı hale getirmek için ne yapabilirim?

laptop donanımları:
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz, gtx 1660ti 8 gb, 16gb ram

panz70

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
bence 11 yükle performans düşüşü yaşanacağını düşünmüyorum hızlandırmak için de ssd alıp takabilirsin

LanceVanceDance

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
181
11 iyi ya değişiklik olur. eskisi kadar problemi yok

YunusBaltacı

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
78
Selamlar yaklaşık 1 yıldır açmadığım laptapumu yeniden kullanmaya karar verdim ancak bu açmadığım zaman diliminde bilgisayarımın biraz yavaşladığını ve kastığını hissettim o yüzden bilgirasaya format atma kararı aldım. Şuan win10 kurulu ve win11e geçsem mi diye düşündüm o yüzden size danışmak istedim. sizce hangisi daha performanslı ve pcyi daha hızlı hale getirmek için ne yapabilirim?

laptop donanımları:
Intel(R) Core(TM) i7-10750H CPU @ 2.60GHz, gtx 1660ti 8 gb, 16gb ram
Win 11 i kendim de her ne kadar beğenmiş olsam da halen arada bir sorun yaşandığına şahit olduğum bir işletim sistemi kendisi o yüzden acele etmeye gerek olduğunu düşünmüyorum eğer Win 10 da bir sıkıntınız yoksa Win 10 dan devam edebilirsiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri