win10 toplu güncelleme ?

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
selamun aleykum kolay gelsin. 

pc formatladıktan sonra saatlerce güncellemelerle uğraşmak yerine microsoft'un sitesinden tek kalemde toplu indirme yapabiliyor muyuz? incelediğim kadarı ile tek tek indirmemiz lazım onunda hangisi gerekli hangisi gereksiz veya bize uygun tam anlaşılmıyor. biraz karışık kod vs olduğu için.  :blush:

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Tamam onu biliyorum. Paket halinde indiriliyor bu sistem ile oynayanlar falan yapıyor . her format sonrası tekrar güncelleme yapmamak için paketi indirip saklamak istiyorum.

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Anladım kardeşim teşekkür ederim. Ben de dönem dönem gelen güncellemeleri indirip CD ye entegre ederim diye düşünüyordum

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Kardeşim win 10 paket güncelleme gelmiş bilgin var mi

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ustam yabancı sitelerde toplu olarak tek pakette güncelleme indirmeyi anlatmislar. O yüzden yazdım inşallah öyledir

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ben zaten bunun gibi paketi Windows un tamamı olarak vermesini bekliyorum. Peki yaptığımız güncelleme dosyalarını PC den bulup biz paket halinde getiremiyor muyuz

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bir program ile yapıldığından bahsediyordu bir formda

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
kardeşim güncelleme dosyalarını tek tek indirmek yerine sadece aşağıya yazdığım toplu güncellemeyi indirsem tümünü günceller mi? yani bu paket içeriği hepsini mi kapsıyor.

2017-x64 tabanlı Sistemler için Windows 10 Version 1511 09 Toplu Güncelleştirmesi (KB4038783)

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yani sadece bunu indirip ve tüm gelen güncellemeleri kurmuş mu oluyorum. Son güncelleme ne zaman gelecek belli mi?

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
İlk sürümde çünkü normal internet yok telefon ile bağlanıyorum o yüzden tek seferde halletmenin peşindeyim ?

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Ondan sorun yok sorun çıkarsa yedeği acariz. PC bildim iyidir ancak bu güncellemeler konusunda ilk defa orijinal kullanınca özen gösteriyorum ;)

KS

Kasiura

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
hocam 1511 güncellemesini görüyor şu an pc. onu indirmeden ben direk kendim 1703 dosyalarını indirsem sorun çıkarır mı sizce

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri