Yardım Win11 Geçemiyorum

erent41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamın aleyküm hayırlı forumlar. Güvenli önyükleme etkin olmadığı için win11'e geçiş yapamıyorum. BIOS üzerinden secure boot açtım yeniden başlatılınca tekrar BIOS ekranı açılıyor. win10 ekim 14'te sona ereceği için şu an buna uğraşıyorum ama çözüm yolu bulamadım yardımcı olursanız sevinirim.

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
Temiz kurulum için; Bios'tan boot sırasını 1. sıraya oluşturduğnuz kurulum USB'si olarak ayarlayın. Kuruluma başlayın, ilk yeniden başlatmada tekrar bios'a girip kurulum sırasını windows boot manager olarak ayarlayın.

Alternatif olarak doğrudan windows 10 içersinden yükseltme yapabilirsiniz.

Başka bir alternatif ise Windows 10 Iot Enterprise sürümüne geçmek, 2032 yılına kadar güncelleme desteği devam ediyor.

KS

erent41

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Temiz kurulum için; Bios'tan boot sırasını 1. sıraya oluşturduğnuz kurulum USB'si olarak ayarlayın. Kuruluma başlayın, ilk yeniden başlatmada tekrar bios'a girip kurulum sırasını windows boot manager olarak ayarlayın.

Alternatif olarak doğrudan windows 10 içersinden yükseltme yapabilirsiniz.

Başka bir alternatif ise Windows 10 Iot Enterprise sürümüne geçmek, 2032 yılına kadar güncelleme desteği devam ediyor.
normal win10dan bir farkı var mıdır kurulumu nerden yapabiliriz

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
469
normal win10dan bir farkı var mıdır kurulumu nerden yapabiliriz
Ltsc sürüm; kurumsal büyük müşteriler için olan versiyon. İçinde Windows Store vb yok, sonradan yüklenebiliyor.

11 kurarsanız daha iyi olur.

İlla kuracam derseniz Windows 10 Ltsc 2021 iso diye aratırsanız çıkması lazım.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri