P panda. Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 6 Nis 2023 Mesajlar 89 Tepki 10 14 Mar 2025 #1 telefonumdaki fotoğrafları pc ye aktardım ama o dosyaya şifre koymamın bir yolu var mı teşekkür ederim
telefonumdaki fotoğrafları pc ye aktardım ama o dosyaya şifre koymamın bir yolu var mı teşekkür ederim
Sahuraka Mrxsahuraka Moderatör Katılım 29 Eki 2022 Mesajlar 20,404 Tepki 5,057 14 Mar 2025 #2 Le4rn' Alıntı: telefonumdaki fotoğrafları pc ye aktardım ama o dosyaya şifre koymamın bir yolu var mı teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bir dosya veya klasörü şifrelemek için: Bir dosya veya klasöre sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin Gelişmiş... Verilerin güvenliğini sağlamak için içeriği şifrele onay kutusunu seçin Pencereyi kapatmak için Tamam'ı seçin, Uygula'yı ve ardından Tamam'ı seçin
Le4rn' Alıntı: telefonumdaki fotoğrafları pc ye aktardım ama o dosyaya şifre koymamın bir yolu var mı teşekkür ederim Genişletmek için tıkla ... Bir dosya veya klasörü şifrelemek için: Bir dosya veya klasöre sağ tıklayın ve Özellikler'i seçin Gelişmiş... Verilerin güvenliğini sağlamak için içeriği şifrele onay kutusunu seçin Pencereyi kapatmak için Tamam'ı seçin, Uygula'yı ve ardından Tamam'ı seçin