Windows 10 Açılışta Parola Istiyor

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Hocam diğer bilgisayarımı işim olmadığı sürece kullanmıyorum bugün pc yi açarken bir anda parola süreniz dolduğu için değiştirin hatası verdi. daha önce hiç bir parola falan eklemediğim halde böyle bir hata verdi. içinde önemli bir şey olmadığı için sıfırladım ama korkum şu, eğer ana bilgisayarımda böyle bir şey yaşarsam ne yapacağımı bilmiyorum. biraz araştırdım ama tam anlamıyla bir şey bulamadım. çalıştır > netplwiz kısmından kontrol ettiğimde her hangi bir parola gözükmüyor bu bilgisayarımda. böyle bir şeyle karşılaşmamak için nelere bakmam gerek ve eğer karşılaşırsam dosyalarımı silmeden nasıl çözerim yardım ederseniz sevinirim hocam.

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam yok mudur çözümü?

shogun

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
427
Parola var mı yok mu?
Yok yazmışsınız.

Oturum açabiliyor musunuz?

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Parola var mı yok mu?
Yok yazmışsınız.

Oturum açabiliyor musunuz?
diğer bilgisayarımda yani sorunu aldığım bilgisayarda parola yoktu ama açılış ekranında benden parolanın süresi dolduğu için değiştirmemi söyledi o yüzden açamadım hiç direkt sıfırladım o ekranda. sorduğum şey ise eğer asıl kullandığım bilgisayarımda da aynısı olursa diye olmaması için ne yapmalıyım.

Windows hesabına girip şifre koymayı yada oradan değiştirmeyi denedin mi o ekranda.
hangi ekran? sorunu aldığım ekran mı?

LockDownTR

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
59
diğer bilgisayarımda yani sorunu aldığım bilgisayarda parola yoktu ama açılış ekranında benden parolanın süresi dolduğu için değiştirmemi söyledi o yüzden açamadım hiç direkt sıfırladım o ekranda. sorduğum şey ise eğer asıl kullandığım bilgisayarımda da aynısı olursa diye olmaması için ne yapmalıyım.

hangi ekran? sorunu aldığım ekran mı?
evet

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri