Daha fazla ayar kurcalamaya gerek yok. Ayarlardan oyun modu açık olsun. Denetim masasında yüksek performans seçili olsun. Internetteki çekirdek ayarlarıyla vs oynadıkları videolardan falan yapmayın.Windows 10 bilgisyardan maks verim nasıl alınır denetim masasına gidip yüksek performansa çekmekten başka?
teşekkür ederim okulda olduğum için görmedimDaha fazla ayar kurcalamaya gerek yok. Ayarlardan oyun modu açık olsun. Denetim masasında yüksek performans seçili olsun. Internetteki çekirdek ayarlarıyla vs oynadıkları videolardan falan yapmayın.
teşekkür ederim okulda olduğum için görmedimGrafik kartı ayarları menüsüne girip oradan ayar yapabilirsiniz etki ediyor biraz olsun. Youtube'da yalan yanlış anlatımlar yaparak performans yükseltme adı altında baya gereksiz adımlar yapanlar var kesinlikle onlara girip denemenizi önermiyorum. Makineyi bozmadan max Driver güncellersin, Grafik kartı ayarlarını oyun için ayarlarsın, güç seçeneklerini Yüksek Performans yaparsın, baktın memnun değilsin gereksiz gelen Windows vs. uygulamalarını silersin daha soft hale gelir. Gereksiz çalışan hizmetler oluyor bunları kapatırsan etki edeceğini düşünüyorum.
Rica ederim, son olarak önerim ise koyu temalar kullanıp saydamlık ayarlarını kapatırsanız daha akıcı şekilde dolaşabilirsiniz.teşekkür ederim okulda olduğum için görmedim
teşekkür ederim okulda olduğum için görmedim