Windows 10 Cd

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
hocam eski bilgisayarımdan kalan bir windows 10 cd si var yeni pc aldığımda yeniden windows almadan bunu kullanabilir miyim. (ve nasıl kullanırım biliyorsunuz ki artık cd sürücüleri neredeyse hiç bir kasada yok) (aynı key i kullansam sıkıntı olur mu yoksa yeni key alıcam)

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
hocam eski bilgisayarımdan kalan bir windows 10 cd si var yeni pc aldığımda yeniden windows almadan bunu kullanabilir miyim. (ve nasıl kullanırım biliyorsunuz ki artık cd sürücüleri neredeyse hiç bir kasada yok) (aynı key i kullansam sıkıntı olur mu yoksa yeni key alıcam)
Eğer Windows key orijinal ise sorun, Yaşamasın.

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
her hangi bir bilgisayarcıdan kurulumunu yaptırtabilir miyim? veya bilindik ''vatan'' gibi yerlerden
Kurulum dediğin format dan bahsediyorsan eğer bunu sen de yapa bilirsin.

KS

zennd

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Kurulum dediğin format dan bahsediyorsan eğer bunu sen de yapa bilirsin.
formatla aynı mı oluyor bilmiyorum ama kısaca şunu diyorum elimdeki Windows 10 cd sini yeni bilgisayarımda windows kurmak için kullanıcam

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Ayın Üyesi
Tepki
1,258
formatla aynı mı oluyor bilmiyorum ama kısaca şunu diyorum elimdeki Windows 10 cd sini yeni bilgisayarımda windows kurmak için kullanıcam
Sorun yok hocam orijinal ise Windows key kullanabilirsiniz.

Sahuraka

Moderatör
Moderatör
Tepki
4,967
Illa cd kullanmanıza gerek yok yeni pc nin cd desteklemeside lazım w10 u bedavaya kurup hayatına devam edebilirsin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri