Windows 10 deneme sürümü kaldırma

Ata Şen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Dostlar selam. Gaming genden bir sistem almak istiyorum fakat test yapıldığı için win10 deneme sürümü kuruyorlar. İnstagramdan yüklemeyip gönderme şanslarını sorunca test için yüklüyoruz siz kaldırabilirsiniz dediler. Benim eski ssd yi bu bilgisayara takacağım onda windows 10 deneme var zaten ve oyunlar. Yeni sistemdeki windowsu nasıl kaldırıcam.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Dostlar selam. Gaming genden bir sistem almak istiyorum fakat test yapıldığı için win10 deneme sürümü kuruyorlar. İnstagramdan yüklemeyip gönderme şanslarını sorunca test için yüklüyoruz siz kaldırabilirsiniz dediler. Benim eski ssd yi bu bilgisayara takacağım onda windows 10 deneme var zaten ve oyunlar. Yeni sistemdeki windowsu nasıl kaldırıcam.
kendinizdeki m2 mi sata mı eğer sizdeki sata ise M2de windows olması daha iyi hocam.

kendinizdeki m2 mi sata mı eğer sizdeki sata ise M2de windows olması daha iyi hocam.
Elinizdekini oyunlar kurmak için kullanırsınız.

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bende kioxia 480gb ssd var ama içinde bir ton oyun var. Yeni sistemde wd blue m2 olacak nasıl bir şey yapabilirim
Elinizdekini sisteme takarsınız windowsu m2 den başlatırsınız elinizdeki diski oyunlarını M2 ye kopyalayıp sıfırlarsınız sonrasında oyunları tekrar içine atarsınız.
Yada M2 ile başlattıktan sonra kendi diskinizdeki oyun dosyalarınız hariç bütün dosyaları silersiniz öyle kullanırsınız.

-Siyah ile belirtiğim yerde güvenilir mi bilemedim açıkçası diğer arkadaşların 2. bir görüşünü alırsın.

KS

Ata Şen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
Elinizdekini sisteme takarsınız windowsu m2 den başlatırsınız elinizdeki diski oyunlarını M2 ye kopyalayıp sıfırlarsınız sonrasında oyunları tekrar içine atarsınız.
Yada M2 ile başlattıktan sonra kendi diskinizdeki oyun dosyalarınız hariç bütün dosyaları silersiniz öyle kullanırsınız.

-Siyah ile belirtiğim yerde güvenilir mi bilemedim açıkçası diğer arkadaşların 2. bir görüşünü alırsın.
Bana sata yı oyun kütüptanesi olarak kullanmak m2 deki windowsu kullanmak daha mantıklı geldi. Ssddeki windowsu kaldırsam her şey çözülür onun basit bir yöntemi varsa halledebilirim kolayca

KS

Ata Şen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9

Hocam eski ssdyi formatlayıp yeni pcye taksam

Hocam eski ssdyi formatlayıp yeni pcye taksam
Sıfırdan devam etsem yani oyunları sonra kurarım yine

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri