Windows 10 güncelleme sonrası sistem açılmasında sorunlar var

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Merhaba ;
Avira premier antivirüs kullanıyorum dün programın, 'Windows sürümünüz eski güncelleyin ' uyarısı üzerine avira üzerinden güncelledim
Sonra sistem açılışında Windows logosu ve yükleme işaretinden sonra masaüstünü görmem gerekirken sonrasında siyah ekran ve aşağıdaki dönen dairesel yükleme işareti çıkıyor, masaüstüne geldiğimde ise tarayıcı açtığında Windows kilitleniyor mavi ekran veriyordu
Başlangıç onarma yaptım güncellemeleri kaldırdım şimdi de hiç masaüstünü göremiyorum Windows açılıyor siyah bir ekran cmd komut sistemine benzer hoşgeldiniz yazıyor sadece görev yöneticisi ve cmd komut sistemini açabiliyorum
Son durum bu, komut sistemi ile açıp kapatıyorum pc yi

KS

Evilpluto

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4
Onu denedim malesef 5 dk devam etti hata verdi,"Windows sıfırlamayı tamamlayamadı, hiçbirşey değiştirilmedi" gibi bir mesaj aldım

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Windows a hasar vermişsimiz maalesef format tek seçenek vu durumda. Eğer Windows üzerinde dosyalarınız varsa diskleri silmeden üzerine format atın bu sayede eski dosyaların C diskşndeki Windows.old klasöründe toplanır sonra Windows.old klasörünü dosyaları aldıktan sonra silersiniz.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri