Windows 10 güvenli moda alınmıyor

Furkiyimben_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba bir konuda yardım isteyecektim,

UEFI 10 pro bilgisayar bilgisayar açılışta nasıl güvenli moda alınır biliyor musunuz? Daha doğrusu şöyle NVIDIA ayarlarını kurcalarken gpu ölçeklemdirme ayarını gördüm onu açtım ekran gitti bir daha gelmedi.

Sistemim apu değil ve aklıma boottan format dışında pek birşey gelmedi ve nette çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum?

ibrahimunaLife

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
348
Cvp: Windows 10 güvenli moda alınmıyor

Merhaba,
Windows 10 için güvenli modda başlatmak için aşağıdaki adımları uygulayabilirsiniz.
Kaynak : MICROSOFT

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
Cvp: Windows 10 güvenli moda alınmıyor

Selamlar,

GPU ölçeklemeyi geri kaldırmak için sistemi birden fazla kapatıp açtığınızda Windows sizi kurtarma moduna sokacak. Oradan çözünürlüğü düşürerek ölçeklendirmeyi revize edebiliyorsunuz.

Eğer sizin için zor değilse, ekran kartınızı slottan çıkartın ve tekrar takın. Sonrasında sistemi başlattığınızda ölçeklendirmeyi tekrar yapması gerekiyor.

Ayrıca güvenli moda giriş yapmak için F8 tuşuna sistem çalışırken basmanız yeterli oluyor.

KS

Furkiyimben_

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
RE: Cvp: Windows 10 güvenli moda alınmıyor

OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

GPU ölçeklemeyi geri kaldırmak için sistemi birden fazla kapatıp açtığınızda Windows sizi kurtarma moduna sokacak. Oradan çözünürlüğü düşürerek ölçeklendirmeyi revize edebiliyorsunuz.

Eğer sizin için zor değilse, ekran kartınızı slottan çıkartın ve tekrar takın. Sonrasında sistemi başlattığınızda ölçeklendirmeyi tekrar yapması gerekiyor.

Ayrıca güvenli moda giriş yapmak için F8 tuşuna sistem çalışırken basmanız yeterli oluyor.

Selamlar,
ekran kartını çıkarıp tekrar takıp bilgisayarı çalıştırmam yeterli mi yoksa ekran kartını çıkarıp çalıştırıp sonra mı kartı takmak gerekiyor

OceanLaB

Administrator
Admin
Tepki
5,416
RE: Cvp: Windows 10 güvenli moda alınmıyor

Furkiyimben_' Alıntı:
OceanLaB' Alıntı:
Selamlar,

Selamlar,
ekran kartını çıkarıp tekrar takıp bilgisayarı çalıştırmam yeterli mi yoksa ekran kartını çıkarıp çalıştırıp sonra mı kartı takmak gerekiyor

Ekran kartını sökün, sökerken prizden çekin sistemi. Ardından çalıştırın. Hatta ekran kartını söktükten sonra anakartta bulunan HDMI girişine takıp görüntü almayı da deneyebilirsiniz.

DİP NOT: Tekrar söylüyorum eğer hiç sökmediyseniz ekran kartı lütfen sökmeyin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri