Windows 10 format atacağım. Youtube'da bir videoda yeni bir sürücü oluşturup, o sürücüye Windows 10 dosyalarını atarak format atıldığını gördüm. Bu sayede Format daha çabuk biter mi ve UEFI olarak nasıl çekilir?
merakli' Alıntı:Windows 10 format atacağım. Youtube'da bir videoda yeni bir sürücü oluşturup, o sürücüye Windows 10 dosyalarını atarak format atıldığını gördüm. Bu sayede Format daha çabuk biter mi ve UEFI olarak nasıl çekilir?
system3276' Alıntı:w10 indirme aracı buradan aracı indirip gerekli dosyaları indirdikten sonra yükseltme yapar direk 10 na geçersiniz
merakli' Alıntı:Windows 10 format atacağım. Youtube'da bir videoda yeni bir sürücü oluşturup, o sürücüye Windows 10 dosyalarını atarak format atıldığını gördüm. Bu sayede Format daha çabuk biter mi ve UEFI olarak nasıl çekilir?
merakli' Alıntı:system3276' Alıntı:w10 indirme aracı buradan aracı indirip gerekli dosyaları indirdikten sonra yükseltme yapar direk 10 na geçersiniz
Benimki zaten Windows 10. Format çekeceğim ben.
system3276' Alıntı:izledğiniz videoyu link atar mısınız
system3276' Alıntı:güzel bir yöntemmiş
biosda ssd kullanıyorsanız achı modunu aktif etmelisiniz harddisk kullanıyorsanız uefi yapınız
evet okuma hızı daha yüksek olduğundan fark yapar fakat sistem özelliklerinizde bunun yanında etki eder![]()
system3276' Alıntı:anakartın bios ayarlarına girmen gerek pc başlarken esc-del-f11 gibi seçenekler çıkar biosa girmek için geneli del ile girer biosa girip
gerekli ayarı yapabilirsiniz anakart modelini bilmediğim için genel tanım yaptım modeli söylerseniz yardımcı olurum yine